[#1] digibooster
czy ktoś mogłby mi podesłać digiboostera pro 2.21 bo zginęła mi dyskietka, zmienilem dysk i program się wyłącza

[#2] Re: digibooster

@rzookol, post #1

DIGIBOOSTER PRO 2.21 był na ACS_CoverCD_7-99. Jeżeli nie masz mogę podesłać.
[#3] Re: digibooster

@APC74, post #2

mam wszystkie ACSy tyle, ze na ACSach były dema Digiboostera a mi chodzi o pełną wersje :/

[#4] Re: digibooster

@rzookol, post #3

Pełną wersję (co prawda 1.7) znajdziesz tutaj.

[#5] Re: digibooster

@mailman, post #4

digibooster 1 nie uruchamia sie na pegu oraz nie ma opcji record

[#6] Re: digibooster

@rzookol, post #5

Moze jednak zrobiles jakiegos ADFa lub DMSa i masz na jakims CD w archiwum?...
[#7] Re: digibooster

@Andrzej Drozd, post #6

nie mam, program siedzial sobie grzecznie na dysku z amigi przez lat 6 czy 7 i nie bylo potrzeby adf-ować. Teraz chce go jeszcze raz zainstalować a tu nie ma dyskietki. Opakowanie, karta kodowa, nawet koperta od panów Piastów jest :/

[#8] Re: digibooster

@rzookol, post #7

nie bylo potrzeby adf-ować

Ehhh, przeciez dyskietka jest bardzo nietrwalym nosnikiem, zawsze trzeba zrobic kopie i umiescic przynajmnien na dwoch plytach CD...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem