[#1] Commodore 1084S-P1
Witam.

Niestety po latach dzielnej służby "zszedł" nam monitorek od Ami. Jak sie okazało po dogłębnych testach "usiadł" trafopowielacz. Mam w związku z tym pytanie - czy ktoś to już naprawiał?? Jakieś zamienniki do tego podchodzą? Wiem na pewno że od HR żaden nie pasuje. Może ktoś ma płytę ok C=1084 na zbyciu?

[#2] Re: Commodore 1084S-P1

@Red_Bullet, post #1

Łatwiej chyba kupisz kompletny monitor...

[#3] Re: Commodore 1084S-P1

@OSH, post #2

Też tak pomyślałem, ale ciężko znaleźć jest takie urządzenie w normalnej cenie. Poza tym monitorek który mam jest bardzo czysty. Niczym nie pooklejany. Pomijająć brak klapki (standard) i odpadnięty znaczek Commodore 1084S stan jest idealny.

[#4] Re: Commodore 1084S-P1

@Red_Bullet, post #1

Popatrz na to może warto http://www.allegro.pl/item227134092__monitor_commodore_1084s_na_czesci_bcm_.html OK
[#5] Re: Commodore 1084S-P1

@ender, post #4

Już napisałem do sprzedającego czy monitor się załącza. Jeżeli nie świeci dioda Power i słychać pisk z monitora to znaczy że trafo poszło się... rozmnażać. Wtedy cała operacja jest bez sensu.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem