[#1] Stacja chinon - ratunku
czołem, nie ma ktoś takiej padnietej? napisałem do efunzina ale chciałem uprzedzić, może uda mi się ten problem rozwiazać.

Potrzebna mi górna blacha, panel przedni i przycisk, taki sam w modelach chinon 354 i 357. Jakby miał kto padniętą to chętnie odkupię i sam sobie to zrobię... Efunzine przysłał model wewnętrzny którego bez tych elementów nie da się przystosować do towerki. Nie dałem do działu giełda bo liczę bardziej na zyczliwość niż handel.

Pozdrawiam

[#2] Re: Stacja chinon - ratunku

@Rembrand, post #1

Czesc

Mam sporo stacji i chyba będe mial takiego Chinona, musze poszukać.

Jesteś z Krakowa tak mi sie wydaje, tak ?

Tak sie sklada, ze ja też :)

[#3] Re: Stacja chinon - ratunku

@Hubez, post #2

wez popatrz, bede bardzo zobowiazany do wysokosci rownowartosci dobrego browaru :)

[#4] Re: Stacja chinon - ratunku

@Rembrand, post #3

"Ponizej" Amsterdam Navigator to nawet nie schodź ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem