[#1] GoldED - problem
Czy GoldED wymaga systemu 3.5 do działania? Po uruchomieniu po pewnym czasie wyświetla się błąd "Region Code Error" i GoldED zamyka się. Czy ktoś wie z czego to wynika? Z góry dzięki za pomoc!

[#2] Re: GoldED - problem

@Minniat, post #1

No cóż - masz piracką wersję....

[#3] Re: GoldED - problem

@Kaczus, post #2

Pojechane ma chłopak :D
[#4] Re: GoldED - problem

@Kaczus, post #2

To wstyd, żeby Amiga 1200 Programista i Grafik używał pirackich wersji...

[#5] Re: GoldED - problem

@Kaczus, post #2

Mam oryginalną wersję! Zainstalowałem od nowa system i wystąpił taki problem. Czy wiesz może który plik i w jakim katalogu odpowiada za rejestrację?

[#6] Re: GoldED - problem

@Grzegorz Kraszewski, post #4

A nie mówiłem??
[#7] Re: GoldED - problem

@Minniat, post #5

Jakbyś miał oryginalną wersję to byś wiedział, co wysyłałeś autorowi,
by zarejestrować. To takie proste zabezpieczenie :)

[#8] Re: GoldED - problem

@Kaczus, post #7

O ile pamiętam kupiłem edytor poprzez Rejestrację PPA i nie wysyłałem żadnych plików.

[#9] Re: GoldED - problem

@Minniat, post #8

Goldeda? - na pewno nie.... Nie było takiej możliwości.Jedyna jaka
była to akcja organizowana przeze mnie i tam trzeba było wysłać plik
wygenerowany przez program przysłany przez autora.

[#10] Re: GoldED - problem

@Minniat, post #8

Wpadłeś
[#11] Re: GoldED - problem

@Minniat, post #8

Ups - chyba jednak rejestrowałeś a teraz podpowiedz - musiałes
przesłać kod wygenerowany przez program.... I go wysłałeś, jak chcesz
podpowiedz to na priv

[#12] Re: GoldED - problem

@Kaczus, post #10

Udało ci się OK
[#13] Re: GoldED - problem

@arti4-92, post #12

@arti4-92

Żaden z czterech przez Ciebie napisanych postów nie wnosi niczego do dyskusji. Proszę się uspokoić.

[#14] Re: GoldED - problem

@arti4-92, post #12

zamknij sie wreszcie dziecko!!!!

[#15] Re: GoldED - problem

@ZimA, post #14

O nim nikt nic nie mówi
[#16] Re: GoldED - problem

@ZimA, post #14

Wydaje mi się, że od pilnowania porządku jest moderator, który już interweniował. Proszę się opanować na przyszłość.

[#17] Re: GoldED - problem

@mailman, post #16

akurat nie mialem odswiezonej stronki i nie widzialem ingerencji moderatora. pozdrawiam ;)

Ostatnia modyfikacja: 09.09.07 11:02
[#18] Re: GoldED - problem

@ZimA, post #17

Tak tylko gwoli ścisłości, jako moderator interweniowałem godzinę przed Twoim postem, więc argument o nieodświeżeniu strony jest trochę mało wiarygodny.

P.S. Koniec dyskusji na temat niezwiązany z wątkiem.

[#19] Re: GoldED - problem

@mailman, post #18

Ponawiam pytanie! Chodzi mi o to, że w obecnej instalacji GoldED działa bez zarzutu, a po reinstalacji systemu wychodzi ten błąd, który jak mówicie jest zabezpieczeniem przed piractwem. Mam oryginał i pytam o to jaki plik i w jakim katalogu znajduje się plik klucz, bo po reinstalacji pliki systemowe są usuwane.

[#20] Re: GoldED - problem

@Minniat, post #19

to jest zabezpieczenie, ale ma raczej zwiazek z czym innym - jak pisalem - na priva napisz.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem