[#14]
Re: Byłem dziś na dniach otwartych TVP Kraków
@arti4-92,
post #13
Bardzo dobre info :). Aż dziewczynie wysłałem linka, by wiedziała, że to, że ja nadal z Amisią romansy prowadzę, to nie mój fanatyzm :) a po prostu czysta funkcjonalność i bezawaryjność tego systemu jak i sprzętu. U nas w Tarnowie, do pewnego czasu kablówka używała czterotysiączek. Czy tak nadal jest, nie jestem pewien, ale bardzo możliwe, jeszcze nie dawno widziałem Workbencha w TV jak coś zmieniali :). No i używali programu Scala, chyba nasza Amigowa wizytówka jeżeli o takie progsy chodzi :).
OT: (bo jest taka potrzeba chwili)
Ja na Amidze piszę grę w PHP+JS i projekt ten traktuję bardzo profesjonalnie i wyciskam z niego wszystko. Na pececie też mógłbym pewnie to robić, ale to środowisko znam bardzo dobrze, jest mi z tym przyjemnie, więc po co zmieniać kompa skoro na sprawdzonym sprzęcie umie się coś dobrze robić? Zresztą od zawsze twierdzę, że Amiga przeżytkiem się nigdy nie stanie. Sam korzystam tylko z niej, dopóki będą ludzie, którzy będą tworzyli nowy soft czy hardware na nasz sprzęt, obejdziemy się bez pecetów. Zastanów się arti czemu służą Twoje posty? Używasz Amigi na UAE? Masz peceta w domu? Piszesz posty z peceta czy z Amigi? No i.. jeśli Amiga. Do czego Ci służy ten sprzęt?