[#1] eFunzine - czy dziala??
Witam!!

Mam do Was pytanie:

Czy sklep Efunzine dziala?? W senscie nie strona ale sklep ;).

Napisalem ze 2 tygodnie temu i nic... chce kupic PPC (dowolna, ale jakos tak nie ma od kogo... :( ).

Kreciu
[#2] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #1

pewnie ze dziala !

[#3] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #1

@ Krecik
Poczekaj, może mają urlopy. Albo zadzwoń.
[#4] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #1

Działa, sam kupiłem ze 2 tygodnie temu osprzęt do Amigi.

[#5] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #1

> chce kupic PPC (dowolna, ale jakos tak nie ma od kogo... ).

jest na allegro z gfx.

[#6] Re: eFunzine - czy dziala??

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #5

ale krecona...

[#7] Re: eFunzine - czy dziala??

@PrzemasIII, post #6

moja BPPC tez jest krecona 68k z 25 na 30 i ppc z 200 na 240, pierwsza BPPC jaka mialem takze 68k z 25 na 40 i ppc z 160 na 200 i nie bylo problemu ze stabilnoscia, MOS no problem dzialal na pierwszej i na obecnej dziala z ustawieniami pamieci "50ns" na AGA i BVision.

[#8] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #1

Dzieki teraz bede bardziej nachalny ;).

Czy ktos z Was placil tam przez PayPal??

Kreciu

PS. Na allegro jest cala amiga, nie ma samej PPC??
[#9] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #8

no to kupisz jak jest, a sprzedawcy powiesz, zeby wyslal tobie sama PPC ;)

[#10] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #8

efunzine przez PayPal?!?!
Przecież to polska firma - robisz przelew na konto i tyle.
[#11] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #1

Działa, sam kupiłem ze dwa tygodnie temu promodule do cd 32 w tej firmie. Polecam kontakt przez komórkę (ja tak załatwiłem). Numer jest na ich stronie.
[#12] Re: eFunzine - czy dziala??

@amigafan, post #10

Szczegolnie jak za granica jestes :)
[#13] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #12

Strony polskich banków są z zagranicy zablokowane?

[#14] Re: eFunzine - czy dziala??

@Fei, post #13

a jak chcesz kase przeslac na eFunzine, przekazem pocztowym?? A potem sklep marudzi ze nikt nie kupuje, ze lipa...

Amiagakit.com wysylasz kase za 6 dni masz paczke. Nawet sie nie zastanawiam. Czy maja na stanie. Bo jak na stronie pisze, ze maja to maja!!!

Wysylasz kase i nawet wiesz ze ktos tego juz szuka na magazynie, potem ze juz w papierek zawineli, ze paczka jest na poczcie a za 6 dni listonosz przynosi mi moj OS3.5 za 40 dolcow. PROSTE.

Ale u nas to MUSI byc inaczej:

My to musimy do efunzine dzwonic, laskawca sie odezwie lub nie. Emile to dzielo diabla, na to sie nie opowiada. Moze wysle, moze nie. Jak Lotto... Taki "sklep" to do bani...

Czy to jakas sztuka magiczna zalozyc konto PayPal??????????? Luuudzie!

PS. Jest edycja na forum :)

Ostatnia modyfikacja: 13.09.07 19:43
[#15] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #14

co za bzdura,kupujesz przez internet na e-maila przychodzi wiadomość potwierdzasz zamówienie ,płacisz przy odbiorze
[#16] Re: eFunzine - czy dziala??

@piwosz, post #15

Przeciez tego nie wymyslilem...

Wyslalem email na adress:

info@efunzine.com (5 wrzesienia wyslalem)

Gdzie mam wyslac??
[#17] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #16

:)

Ostatnia modyfikacja: 13.09.07 20:07
[#18] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #14

jak dwa lata temu w eFunzine kupilem karte BVisionPPC, to od zrobienia przelewu (w mBank) po trzech dniach karte mialem juz w domu :)

wyslij maila z gmail.com to na pewno dojdzie OK

btw. na stronie sa oznaczenia czy maja na stanie.

[#19] Re: eFunzine - czy dziala??

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #18

Jak bys zgadl slalem z gmail.com :). I na pewno doszedl bo nie mialem "zwrotu"...

Coz nie lubia moich pieniedzy. Laski bez, kupie sobie w Amigakit.com albo innym sklepie :P.

Kreciu
[#20] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #1

W razie potrzeby zapraszamy do nas :)

infoserwis@infoserwis-sklep.pl
www.infoserwis-sklep.pl

[#21] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #14

Nigdy nie dzwoniłem do eFUNZINe. Zawsze pisałem mejle. Zawsze dostawałem odpowiedź. Zawsze dostałem to co zamówiłem. Raz zamówiłem 3 rzeczy, z których 2 były zepsute, bez problemu zwrócono mi pieniądze.

Musisz mieć pecha i Twoje mejle do nich nie dochodzą.
[#22] Re: eFunzine - czy dziala??

@Jaszczur, post #21

Weź poczytaj mój wątek na temat zakupów w Efunzine, zresztą zaraz go zaktualizuję... no comments.

[#23] Re: eFunzine - czy dziala??

@ZbyniekM (InfoSerwis), post #20

ZbyniekM (InfoSerwis) napisał(a):

> W razie potrzeby zapraszamy do nas :)

Nie widzę w ofercie komputerów Amiga, a oferta osprzętu jest, delikatnie mówiąc, niezbyt szeroka.

[#24] Re: eFunzine - czy dziala??

@Jaszczur, post #21

napisze jeszcze raz...
[#25] Re: eFunzine - czy dziala??

@Rembrand, post #22

Przeczytałem i mimo to NIGDY nie miałem problemów z eFUNZINe.

Wiesz, ja nie napisałem, że nikt nigdy nie miał problemów i nikt nigdy problemów nie będzie miał.
Napisałem tylko o swoich doświadczeniach. To, że Ty miałeś problemy nie zmienia tego, że ja nie miałem problemów i jestem z tego sklepu zadowolony.

Przypomina mi się pewien sklep muzyczny w Gdyni, którego od lat już nie ma. Mój brat kupił tam trudną do dostania płytę. Sprzedawca poszukał po hurtowniach i mu ją sprowadził.
Super sklep, prawda? Nie dziwię się, że mój brat uważa, że był to nalepszy sklep muzyczny w Gdyni.
Ja chciałem tam kupić tam płytę sporo nowszą i częściej spotykaną. Reakcja sprzedawcy: "nie ma". Na nieśmiałe pytanie czy mógłby sprowadzić z hurtowni padła natychmiastowa odpowiedź "nie ma tego". Zero chęci pomocy, płytę kupiłem później w innym sklepie.
Beznadziejny sklep, prawda? Nie dziwota ,że uważam ten sklep za najgorszy w Gdyni i cieszę się, że go już nie ma.

Dwie skrajne opinie tego samego sklepu i tego samego sprzedawcy (obsługiwał właściciel). Trudno powiedzieć czy ja miałem pecha, czy też mój brat miał szczęście.

Wracając do eFUNZINe to zdecydowanie więcej słyszałem pozytywnych opinii o tym sklepie niż negatywnych.
[#26] Re: eFunzine - czy dziala??

@Jaszczur, post #25

No mi Pegaza to do domu przywiózł osobiście właściciel eFunzine :)

[#27] Re: eFunzine - czy dziala??

@Jaszczur, post #25

nie martw sie ja naprawde ich bede meczyl, chce "moja" ppc kupic :).
[#28] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #27

sprawdzilem w eFunzine i BPPC teraz nie maja.

[#29] Re: eFunzine - czy dziala??

@Krecik, post #1

Ok, DZIALA... ale trzeba sie do faceta udac poprzez tel. komorkowy albo zwykly... :).

Paczka wyslana w tym samym dniu co zaplacona, sprzet dziala. Kolejny szczesliwy klient :).

Mysle, ze polecam, choc "bedziemy" obserwowac ;).

Kreciu
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem