[#25]
Re: eFunzine - czy dziala??
@Rembrand,
post #22
Przeczytałem i mimo to NIGDY nie miałem problemów z eFUNZINe.
Wiesz, ja nie napisałem, że nikt nigdy nie miał problemów i nikt nigdy problemów nie będzie miał.
Napisałem tylko o swoich doświadczeniach. To, że Ty miałeś problemy nie zmienia tego, że ja nie miałem problemów i jestem z tego sklepu zadowolony.
Przypomina mi się pewien sklep muzyczny w Gdyni, którego od lat już nie ma. Mój brat kupił tam trudną do dostania płytę. Sprzedawca poszukał po hurtowniach i mu ją sprowadził.
Super sklep, prawda? Nie dziwię się, że mój brat uważa, że był to nalepszy sklep muzyczny w Gdyni.
Ja chciałem tam kupić tam płytę sporo nowszą i częściej spotykaną. Reakcja sprzedawcy: "nie ma". Na nieśmiałe pytanie czy mógłby sprowadzić z hurtowni padła natychmiastowa odpowiedź "nie ma tego". Zero chęci pomocy, płytę kupiłem później w innym sklepie.
Beznadziejny sklep, prawda? Nie dziwota ,że uważam ten sklep za najgorszy w Gdyni i cieszę się, że go już nie ma.
Dwie skrajne opinie tego samego sklepu i tego samego sprzedawcy (obsługiwał właściciel). Trudno powiedzieć czy ja miałem pecha, czy też mój brat miał szczęście.
Wracając do eFUNZINe to zdecydowanie więcej słyszałem pozytywnych opinii o tym sklepie niż negatywnych.