[#1] fdd sie nie rusza
po pierwsze rom mam pożyczony i oto nie chodzi sprawa jest taka szukałem miejsca na hdd 3,5" i po złożeniu (bez dysku w środku ) mam tak:
Amiga zapala diodę power mrugnie i zapali na ok 1sec diodę fdd a choć dosłowni kładę ucho na stacji nic nie słyszę a Amiga reaguje tak jakby dyskietki nie było a jest
help me !!!!

[#2] Re: fdd sie nie rusza

@wytrzeszcz, post #1

A FDD dobrze podłączony?
Aha! I czy Kickstart uruchamia się szybko?

[#3] Re: fdd sie nie rusza

@pwe, post #2

fdd nieruszany a przed otwarciem było git kikstart uruchamia sie mgnienie oka po zgaśnięciu diody fdd a i podczas jednego ze startów pokazała że chip ram jest trafiony ale ona już tak ma że czasami zapala te kolorki a po restarcie jest git

Ostatnia modyfikacja: 28.09.07 21:20
[#4] Re: fdd sie nie rusza

@wytrzeszcz, post #1

Ke? :)

[#5] Re: fdd sie nie rusza

@El Amigos, post #4

taśma trafiona była teraz działała

Ostatnia modyfikacja: 01.10.07 17:27
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem