[#1] Różnice w zachowaniu scandoublerów Indivision
Witam. Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi czym różni się sygnał vga z Indi ECS (A600) od sygnału vga z Indi AGA (A1200) na poniższym przykładzie:

1. Monitor SyncMaster P2270HD wyświetla doskonale obraz ze scandublera indi AGA z Amigi 1200
2. Monitor SyncMaster P2270HD wyświetla doskonale obraz ze scandublera indi ECS z Amigi 600

3. Monitor SIGMA 15 cali TFT 1501M wyświetla doskonale obraz ze scandublera indi AGA z Amigi 1200

4. Monitor SIGMA 15 cali TFT 1501M nie chce wyświetlać obrazu ze scandublera indi ECS z Amigi 600. To samo się dzieje z Monitorem Samsung 741mp.

Dlaczego indi ECS nie wyświetla obrazu na monitorach z pkt 4?
[#2] Re: Różnice w zachowaniu scandoublerów Indivision

@Bociek78, post #1

stawiam na za wysokie albo za niskie odświeżanie? Prefsy do indi pozwalają na dokładne dostosowanie ustawień do Twojego monitora.
1
[#3] Re: Różnice w zachowaniu scandoublerów Indivision

@sand, post #2

Doszedłem juz co i jak jednak pozostaje niedosyt.
Monitorek ma 15 cali i rozdzielczość 1024x768 60hz.
Szukam koniguraci która zapewni najlepszy obraz w A600 z indi ecs na tym monitorze.
Czy Highgfx w ogóle działa na A600? Mam w devs/monitors ale nie pojawia się w oknie wyboru.
Jak poprawnie skonfigurować ten zestaw żeby blat wb miał 1024x768 ?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem