[#1] AmigaSys 3
Czy ktoś już może próbował instalować AmigaSys3 na A1200 z tej strony?
I czy komuś udało się otworzyć ją? U mnie na żadnej przeglądarce nie mogę jej otworzyć. :(

http://amigasys.extra.hu

[#2] Re: AmigaSys 3

@Sir_Lucas, post #1

Na AOS3.0 i IBrowse strona działa i wygląda tak samo jak na Firefoxie. Zainstalowałem i używam AmigaSYS na WinUAE - na A1200 jakoś nie widziałem potrzeby - to co jest w tym pakiecie już dawno mam zainstalowane (i skonfigurowane pod siebie) na mojej Ami.
[#3] Re: AmigaSys 3

@APC74, post #2

Niestety nie mogę tej strony w żaden sposób otworzyć ani na FF, Safari na Macu, ani na AOS 3.9 na Amidze, ani na Pecetach, ani na Pegasosie. Podejrzewam że może moja Neostrada coś mi szwankuje. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem, hmm.... :(

[#4] Re: AmigaSys 3

@Sir_Lucas, post #3

Stanowczo coś jest nie tak z Twoim połączeniem - właśnie kliknąłem na podany przez Ciebie link i strona działa.

EDIT: Właściwie to powinienem Ci podziękować - już dawno miałem ściągnąć i obadać AmigaSYS3PlusRevolution.zip, ale zawsze jakoś wypadało mi to z głowy. Dzięki za przypomnienie. :)

Ostatnia modyfikacja: 01.10.07 18:10
[#5] Re: AmigaSys 3

@APC74, post #4

To teraz już jestem pewien że coś mam nie tak z Neostardą Pytanie tylko co... i gdzie szukać rozwiązania. Tylko ta strona mi nie wchodzi.

BTW dzięki za sprawdzenie ;)

Ostatnia modyfikacja: 01.10.07 18:13
[#6] Re: AmigaSys 3

@Sir_Lucas, post #5

No tu to Ci nie pomogę - unikam kontaktów z TPSA jak ognia. Bo to zła firma jest. ;) Więc nie mam zbyt wielkiego pojęcia o Neostradzie.

Ostatnia modyfikacja: 01.10.07 18:13
[#7] Re: AmigaSys 3

@Sir_Lucas, post #5

Zgłoś do nich tę stronę, może mają zablokowany dostęp do jakiś serwerów i nie zauważyli. Ja kiedyś (nie neostrada) miałem problem z dostępem przez ftp, jak zgłosiłem to pani się wypierała, że wszystko ok. Wyprosiłem e-maila do informatyków, wieczorem wysłałem, a rano przepraszali mnie, że faktycznie u nich na serwerze było zablokowane. Od tej pory wszystko działa.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem