[#1] instalacja amigaos na imacu dv ?
witam , tak sie sklada ze kuzy mi sie imac DV na strychu , a przeczytalem spec amigi on i wydaje mi sie ze to hardware bardzo podobny do w/w maca , i teraz pytanko : czy jest mozliwosc zainstalowania amiga os na taki sprzecie ?
[#2] Re: instalacja amigaos na imacu dv ?

@brainc, post #1

Nie ma.

[#3] Re: instalacja amigaos na imacu dv ?

@brainc, post #1

Istenieje port UAE dla Maca. Jest stary i nie ma JIT-a, więc nie oczekuj fajerwerków.
[#4] Re: instalacja amigaos na imacu dv ?

@Daclaw, post #3

Może nie taki stary i słaby JIT jest ale na tym macu nie pójdzie zreszta wymagania to minimum OSX 10.2 Panther
Na iMacu G3 350MHz nie poszła mi A600 emulowana a na miniaku G4 ruszyła mi emulowana A1200 ale prędkość była tragiczna dlatego trzymam się dalej swojej klasycznej 1200

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem