Witam wlozylem dyskietke do ami z WORKBENCH 2.1 i ta blaszka z dyskietki zostala w srodku :( otworzylem ami wyciaglem ale teraz niedziala mi stacja dyskietek co robic
Raczej nie, ta blaszka jest wyprofilowana żeby wchodzić w sobie tylko dostępne miejsce i nie szkodzić innym układom.
Wyciągając ją, zdaje się że powinieneś był nacisnąć (trzymać?) "knefel" na stacji - ten służący do wyciągania dyskietek.
Wiem... Wiem... Ale ten pomysł wpadł mi dopiero teraz do głowy, jak bym wiedział o tym w tedy, to bym tak robił(a zresztą, czy ja robiłem tyle tematów, jakoś nie kojarzę ;/)
Człowieku. Naucz się czytać to forum i parz, kto komu odpisuje. Czytanie nie boli.
I proszą ciebie, pisz z zastosowaniem interpunkcji, bo twoje teksty to czysty bełkot.
W swojej Ami mialem twardziela ale gdy padla mi stacja dyskietek to okazala sie byc niezbedna... Dbaj o nia, bo amigowe fdd jest drogie i klopot je kupic
Jeśli zamontowano pręcik spowrotem to możliwe że teraz jest rozregulowana głowica. Kumpel kiedyś rozregulował głowice w drugiej stacji z A2000, po tej operacji druga stacja czytała tylko te dyskietki które sama nagrała.
Nie wiem jak sie ją reguluje. A może głowice przeczyścić wystarczy?
> Kumpel kiedyś rozregulował głowice w
> drugiej stacji z A2000, po tej operacji druga stacja czytała
> tylko te dyskietki które sama nagrała. Nie wiem jak sie ją reguluje.
Witam.
Tez mam taka jedna stacje rozregulowana.
Wie ktos jak wyregulac flopa??
Pozdrawiam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.