[#1] Procek w AMI a600
czy moge wymienic procesor w amidze a600 na jakis nowszy ?

[#2] Re: Procek w AMI a600

@cinekamigowiec, post #1

irytujący jesteś -.-

[#3] Re: Procek w AMI a600

@cinekamigowiec, post #1

tak mozesz na ale tylko na intel core duo
[#4] Re: Procek w AMI a600

@Clayster, post #3

mozesz, ale tylko za pomoca karty turbo . Niestety zdobyc taka karte jest bardzo trudno, a ceny ich sa bardzo wysokie .

[#5] Re: Procek w AMI a600

@cinekamigowiec, post #1

Obgadaliśmy ten temat na gg, nie wiem poco postujesz...

Chcesz chyba żeby twoja liczba postów dorównała mojej :), a tak pozatym to ile ja mam postów??

Ostatnia modyfikacja: 10.11.07 18:25

1344 ;o

Ostatnia modyfikacja: 10.11.07 18:26
[#6] Re: Procek w AMI a600

@arti4-92, post #5

Ok ale pierw wystawilem ten temat a potem gadałem z tobą na gadu :)

[#7] Re: Procek w AMI a600

@cinekamigowiec, post #6

najpierw gada się ze mną potem się pisze na forum, ewentualnie odeślę cię do odpowiedniej osoby :)

Można zmienić proc na 68010 :), ale będzie on niekompatybilny z częścią softu :)

Ostatnia modyfikacja: 10.11.07 19:44
[#8] Re: Procek w AMI a600

@arti4-92, post #7

Tja, chyba sobie go wspawasz. A 600 jest budowana juz w smd proc jest wlutowany. Takie myki jak amiana 68000 na 68010 to sie w A500 robilo gdzie proc byl w podstawce. Chociaz swoja droga nie mialo to wiekszego sensu.

[#9] Re: Procek w AMI a600

@Fazior, post #8

był ktoś na forum ktoś po prostu przylutował podstawkę na pajączka i wsadził proca kupionego na allegro:)

[#10] Re: Procek w AMI a600

@arti4-92, post #9

Dla sportu chyba, bo praktycznego sensu to nie ma żadnego.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem