Wątek zamknięty
[#1] ORTOGRAFIA gra słow.
Witam! , kupiłem na allegro jakiś czas temu oryginalna dyskietkę "Ortografia gra słów" http://img220.imageshack.us/img220/4364/ydsqs1.th.jpg Dzisiaj chciałem ją uruchomić i ... Potrzeba kodu nr "..." za każdym razem inny. Czy dałoby rade żeby ktoś podesłał mi na emaila tabele (wykaz) kodów. Pozdrawiam Leszeksas.

edit. Pisałem na szybkiego. Polskie znaki już są. Specjalnie zamieściłem zdjęcie że to jest oryginalna dyskietka , a nie jakiś pirat.

Ostatnia modyfikacja: 11.11.07 20:30
[#2] Re: ORTOGRAFIA gra słow.

@Leszeksas, post #1

Dobrze że kupiłeś ortografię bo tobie na pewno się przyda.
Dodatkowo proponuję kurs powtórkowy z nauki czytania ze zrozumieniem, a po jego zakończeniu przeczytanie ustawy tzw. "Antypirackiej" i co z tego wynika.
Na końcowy egzamin proponuję przeczytać regulamin forum PPA.

[#3] Re: ORTOGRAFIA gra słow.

@flash5, post #2

cześć,

"Stym łorografia to sia tak nie czepjaj ne wsyscy sa rzarowkami i nie swieca tak jok ty... " ;)

pozdrowienia,
mic
[#4] Re: ORTOGRAFIA gra słow.

@Leszeksas, post #1

Tabele kodow na ogol byly tak skonstruowane zeby trudno je bylo rozpowszechniac, mialy postac calej ksiazeczki, albo byly tak drukowane zeby nie dalo sie ich skopiowac ani zeskanowac.

[#5] Re: ORTOGRAFIA gra słow.

@vi-bee, post #4

Ja miałem kiedyś tabelkę do gry wydrukowaną czarną farbą na ciemno czerwonej kartce. Ksero odpadało :P

mic
[#6] Re: ORTOGRAFIA gra słow.

@mic, post #5

W AB którymś chyba, były napisy czarnym odblaskowym, na czarnym
matowym tle ;)
Strzasznie to wkurzało, jak sobie człowiek chciał wbrew
rodzicom pograć w nocy i trzeba było lampe włączać.
[#7] Re: ORTOGRAFIA gra słow.

@vi-bee, post #4

Niestety niektóre zabezpieczenia nawet tych co legalnie zakupili
produkt zachęcają do używania pirackich wersji. Niestety idiotyzm
niektórych wydawców prowokuje do tego, by niektórzy zachwalali
pirackie wersje. Najgorsze jest to, że większość idiotycznych
zabezpieczeń utrudnia życie legalnym nabywcom, a nie piratom.

[#8] Re: ORTOGRAFIA gra słow.

@Torn, post #6

No nie chyba tylko na pewno ;) byl to AB 3D

[#9] Re: ORTOGRAFIA gra słow.

@Hellena, post #8

Ja takie kody widziałem w Alien Breed 3d II a że kuzyn nie chciał mi kiedyś sprzedać oryginału, to po cichu przepisałem 3 tabele (można więc trafić) i skopiowałem sobie grę na dyskietki :). To była partyzantka, wczesne lata 90-te ;D. Nie chciałem piracić, sytuacja mnie zmusiła.. wiecie, Alien Breed 3d II, to było dawniej dla Amigowca COŚ. A i teraz nie grzeszy grywalnością i klimatem.

Ostatnia modyfikacja: 11.11.07 22:16
[#10] Re: ORTOGRAFIA gra słow.

@Leszeksas, post #1

kupiłem na allegro jakiś czas temu oryginalna dyskietkę "Ortografia gra słów"

I sprzedawca nie dołączył do dyskietki dokumentacji? No niemożliwe

Zamykam wątek.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem