Komentowana treść: Connect 1.2
[#1] Re: Connect 1.2
Przy czym warto wspomnieć że drugi przycisk ma tą samą funkcję co pierwszy a wsparcie zostało dodane tylko dlatego, że niektóre emulatory głupiały.
[#2] Re: Connect 1.2
Dostępna jest wersja 1.4.
[#3] Re: Connect 1.2
Grę można pobrać za darmo.
1
[#4] Re: Connect 1.2
Od lat chodzi mi po głowie pomysł na grę o takim właśnie tytule. Tylko gra miałaby pokazywać sieć TCP/IP podlegającą wszystkim zasadom działania tego typu sieci. szeroki uśmiech Zupełnie nie mam pomysłu jak miałoby to wyglądać, jaka byłaby mechanika, co byłoby celem gry (pewnie utrzymywanie połączenia). Nie jestem ekspertem od TCP/IP ale taka sieć ma tyle elementów, że na pewno dałoby się stworzyć jakieś wyzwania, zadania, sposoby na radzenie sobie z problemami. Skoro kiedyś pewien człowiek stworzył grę karcianą GIT (nawet grałem) w którą grało się robiąc różne operacje na repozytorium Gita to myślę, że TCP/IP też by się dało. Tylko ja bym jednak preferował grę komputerową.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem