Witam mam Pc poszukuje kogoś kto zainstaluje mi na nim AmigaOs mam wszystkie płytki potrzebne do emulacji, oraz kilka dodatków MUI, GUI, MCP, DOpus, GlowsIcons itp...
Dawno miałem Amigę i jakoś mi zachciało się do niej wrócic. :D
wolałbym chociaż 3.5 zamierzam podłączyć pod nią internet itp. I fajnie by było gdyby ktos mi zmodyfikował ten system w podobny sposób jak na tych zdjęciach które są na tej stronce co podał kolega Mrt. Oczywiście może być to usługa odpłatna;)
Musialbys ten 3.5 wczesniej kupic, notabene jezeli nie masz np A1200 to 3.0 i 3.1 takze wypadaloby kupic. Co do netu itp to AmiSYS na wszystkie te rzeczy pozwala.
To tym bardziej nie widze problemu - OS 3.5 i 3.9 instaluje sie klikajac Next, OK, itp., trzeba tylko partycje podac, na ktora ma byc zainstalowany i odpowiedziec na kilka pytan...
sciganij sobie pakiet amikit i tam masz juz wszysrko jest zainstalowane, jedynie co to musisz zainstalowac os3.9, ale pod tym pakietem jest to dziecinnie porste, wystarczy ze zalaczysz amikita i pozniej juz sam bedzie pisal co masz zrobic.
Zainstaluj na windzie UAE (emulator Amigi) a potem AmiKit. Z twojego pytania wynika, że AmigaOS to sofcik który normalnie sobie działa pod windą. Ech szkoda gadać.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.