[#1] Instalacja WB3.1
Ma ktoś instrukcje ? jak wgrać WB3.1 z góry thx

[#2] Re: Instalacja WB3.1

@cinekamigowiec, post #1

gwizdanie

[#3] Re: Instalacja WB3.1

@cinekamigowiec, post #1

Instrukcja instalacji Workbencha jest w... instrukcji obsługi dołączanej do systemu (to taka książeczka z napisem Workbench 3.1), w rozdziale pierwszym.
[#4] Re: Instalacja WB3.1

@cinekamigowiec, post #1

Cinek... jestes impregnowany na wiedze niczym hipopotam na wode... :/

Wczoraj i przedwczoraj i trzy dni temu... Dostales kilka odpowiedzi an ten temat (w tym przynajmniej jedna ode mnie). Jesli to malo, to jest kilka stron w naszym jezyku, ktore to dokladnie opisuja. Ich adresy tez dostales w poprzednich watkach. Z tego co wiem, to Google tez jeszcze intersu nie zwijaja...

Krotko mowiac - idz sobie... poczytac. :)
[#5] Re: Instalacja WB3.1

@cinekamigowiec, post #1

[#6] Re: Instalacja WB3.1

@Kitech, post #5

Oj mam wrażenie że to będzie za trudne. Można trochę dokładniej?
[#7] Re: Instalacja WB3.1

@Kitech, post #5

25. Potwierdzasz instalację kolejnymi kliknięciami i przekładasz dyskietki
I potem jest takie coś to muszę potem dyskietke z WB wczytać ?

[#8] Re: Instalacja WB3.1

@cinekamigowiec, post #7

Jak skonczysz przekladac dyskietki to robisz restet i wb powinien wstac z dysku twardego, przestan juz:)

[#9] Re: Instalacja WB3.1

@cinekamigowiec, post #7

[#10] Re: Instalacja WB3.1

@cinekamigowiec, post #1

ale ty jestes tepy

[#11] Re: Instalacja WB3.1

@flash5, post #10

he he he

[#12] Re: Instalacja WB3.1

@cinekamigowiec, post #1

Bardzo proszę moderatora tego forum o usunięcie tego tematu z nasze forum. Takie tematy nie wyglądają najlepiej w oczach ludzi nas odwiedzających.
A już szczytem szczęścia dla mnie (na pewno dla innych Amigowców także) byłoby usunięcie wszystkich tematów założonych przez "cinekamigowiec". One (te tematy) tylko zaśmiecają forum, a o to co ten gościu się pyta jest w FAQ lub można znaleźć za pomocą wyszukiwarki na naszym forum. Nie wspominam juz o Google.

Jeszcze raz proszę moderatora, o przychylenie się do mojej prośby.
[#13] Re: Instalacja WB3.1

@kmilota, post #12

Moich tematów nie było w FAQ :)

[#14] Re: Instalacja WB3.1

@arti4-92, post #13

arti4-92 napisał(a):

> Moich tematów nie było w FAQ :)
>
>
Ale były już poruszane na forum i mogłeś je znaleźć za pomocą wyszukiwarki na naszym forum.
[#15] Re: Instalacja WB3.1

@kmilota, post #12

Ja Cie rozumiem poniekad, ale nie przesadzajmy moze z ta sterylnoscia forum. Pewnie ze wiekszosc tematow, tych najczesciej pojawiajacych sie byla walkowana milion razy, ale z drugiej strony gdyby to usuwac to jest spora szansa ze wyszloby na to ze sa 2 tematy tygodniowo ktore godzi sie zostawic, bo costam juz bylo. Ogolnie rzecz biorac ze forum jest po to zeby cos sie na nim dzialo:).

Ostatnia modyfikacja: 26.11.07 14:56
[#16] Re: Instalacja WB3.1

@flash5, post #10

flash5 - do końca tygodnia odpoczynek za obrażanie innych użytkowników forum.

[#17] Re: Instalacja WB3.1

@mailman, post #16

jeah, wreszcie nie ja dostaje bany,

[#18] Re: Instalacja WB3.1

@arti4-92, post #17

Się nie ciesz. Noc jeszcze młoda. Kto wie co Cię dziś jeszcze spotka. :P
[#19] Re: Instalacja WB3.1

@kmilota, post #12

pierwszy raz cos mnie rozśmieszyło na tym forum - ale jazda.... hehehehehehehihihihihi hahahahhaha

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem