[#1] Proste pytanie
Czy my amigowcy chcemy nowego sprzetu czy nie,bo mam wrazenie ze nie.
[#2] Re: Proste pytanie

@SzaryWilk, post #1

Nowy sprzet juz dawno jest teraz czekamy na reszte (OS)
[#3] Re: Proste pytanie

@SzaryWilk, post #1

Chcemy :)

[#4] Re: Proste pytanie

@SzaryWilk, post #1

Amigowcy w tej sprawie nic zrobić nie moga ...

[#5] Re: Proste pytanie

@SzaryWilk, post #1

ja chce nowe tuner seteliatarny, mołżiwe że jakaś wiertarkę, na razie nie potrzeba mi więcej sprzetu

[#6] Re: Proste pytanie

@SzaryWilk, post #1

Z reguły nie angażuje sie w podobne tematy, zwłaszcza oparte na "wrażeniach".

Kontrseria pytań, spróbuj sobie na nie odpowiedzieć:
- czy wiesz coś o nowym sprzecie, bedącym w sprzedaży, na którym działa jakikolwiek z natywnych amigowych systemów?
- jaki jest planowany nastepny komputer nadający sie na Amige desktop?
- ile firm rozpoczeło badanie rynku poprzez publikacje danych nastepnej Amigi?

Żeby był dobrze zrozumiany troche podpowiem: wiem o Efice II i działającym Morphosie na niej, także zdaje sobie sprawe z istnienia Samanthy i pewnie gdzieś w pieleszach działającym na niej OS4 ale to nie zmienia faktu, że jestem rozczarowany procesem blokującym rozwój OS4, zakończeniem rozwoju Pegasosa oraz przystosowywaniem komputerów z założenia przemysłowych do pracy jako miniAmiga bo to jest degrengolada. O braku jakichkolwiek wieści o pracach nad przystosowaniem nowinek w postaci PCI Express czy choćby napisaniem sterowników do lepszych Radeonów nawet nie chce wspominać.
Tak, zależy mi na sprzecie ale sam go sobie nie wyprodukuje, jeszcze nie umiem.

[#7] Re: Proste pytanie

@SzaryWilk, post #1

Jeśli mowa o wrażeniach, to ja mam nieodparte, iż znów potrzebujesz czasu na przemyślenia zdala od tego forum. Mam rację?

[#8] Re: Proste pytanie

@SzaryWilk, post #1

Gdybym nie chciał to myślisz, że ponad 3 lata temu kupiłbym Pegasosa1 G3, a potem wymienił go na Pegasosa2 G4? Do tego stopnia chciałem nowego sprzętu, że byłem gotowy nawet zrezygnować z nazwy i naklejki na rzecz nowego sprzętu z nowym, natywnym amigowym systemem operacyjnym.

Ostatnia modyfikacja: 13.12.07 07:38
[#9] Re: Proste pytanie

@SzaryWilk, post #1

Ech, biedny niereformowalny SzaryWilk... Ciągle nie bierzesz leków?
Ciekawym, doprawdy ciekawy jam Ci mocno, po czym wnosisz że nie chcemy?
Czemu uważasz, że nie chcemy czegoś, czego i tak niema, i nic nie wskazuje żeby miało w najbliższym czasie być dostępne?
Wiesz, jakoś tak nie do końca jesteśmy chyba zainteresowani odkupywaniem odkupionych rzeczy od kolejnych właścicieli...
Dziwne, naprawdę dziwne me rozumowanie, prawda?

Ostatnia modyfikacja: 13.12.07 08:24
[#10] Re: Proste pytanie

@SzaryWilk, post #1

Nie, nie chcemy.
Idź już.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem