Na boxie jest napisane - ze przeznaczony jest dla NEc Turbogrphix.
MGR kiedy recenzowal ze tylko górny przycisk w Pythonie 3 dla NESa mu działał w amidze , material dostepny tutaj : https://www.youtube.com/watch?v=IYTSwmsnWu0&t=436s
PS niczego nie reklamuje , nie moja aukcja i nie znam człowieka który te nosy wystawia.
Jak ktos ma dokladnie ten model (QS 136) to niech napisze pare zdań :) Posiadam QS 131 ale to zupelnie inna bajka.
Ostatnia aktualizacja: 30.08.2023 23:52:57 przez fibi
Bing twierdzi że w Python 4 jest 8pinowa okrągła wtyczka, więc i tak czeka cie dorabianie wtyczki lub wymiana kabla, to sobie polutujesz fajery tak jak zechcesz.
a najlepsze jest to ze ja wogole o kabel nie pytalem az taki ślepy nie jestem - pytalem czy Amiga obsłuży dodatkowe przyciski fire - jesli tak to które..
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.