[#1] FM 3.1 beta9 z Aminetu
No, dobra. Pojawila sie ostatanio na Aminecie nowa beta FileMastera. Poprawnie wyswietla sie na oknie WB, poki co nie udalo mi sie jej zawiesic, jednak...nie znalazlem w konfiguracji, mozliwosci ustawienia tego, aby FM "pytal" sie o wykasowanie pliku/katalogu podczas uzycia "Delete". Strach sie bac i horrorem byloby pomyslec gdyby np. przez wadliwa myszke lub zwykly odruch zostaly wykasowane jakies wazne dane. ;)

Poki co, nie polecam :P

PS. Koniec trollowania :P
[#2] Re: FM 3.1 beta9 z Aminetu

@Andrzej Drozd, post #1

Mi przy probie kopiowania paru plikow z partycji na partycje (obie maja kilka GB wolnego) pokazuje brak miejsca..albo cos pomylilem ja,albo..hmm..dam znac jutro dokladnie..

[#3] Re: FM 3.1 beta9 z Aminetu

@Andrzej Drozd, post #1

Witam,

U mnie się pyta o kasowanie plików i katalogów, ale faktem jest że nawet nie szukałem opcji w konfiguracji. A sam plik konfiguracji pamięta jeszcze FM 3.0.

Pozdrawiam :P

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem