[#1] Interfejs klawiatury DIN-GIFT
Jak to jest z interfejsem klawiatury DIN - Gift,czy na nim działa klawiatura infinitiv,obsługuje więcej klawiszy?Mam interfejs Micronica i na nim działają wszystkie klawiatury,E/BOX key v.2.0 na nim nie działa infinitiv tylko niektóre z PC,na obu interfejsach dosyć niewygodnie się gra jest problem z obsługa wielu klawiszy.
Jak sprawa się ma z interfejsem GIFT-u?
[#2] Re: Interfejs klawiatury DIN-GIFT

@pyzio, post #1

o interfejsie gift-u wiem jedno,byl reklamowany jako jedyny interfejs(w swoim czasie) ktory potrafil obslugiwac nacisniecia dwoch klawisz w tym samym czasie.mialem towerke elboxa i ich interfejs i byla kaplica w niektorych grach(szczegolnie fpp).trzeba bylo kombinowac z klawiszami specjalnymi i normalnymi.takie kombinacje lapal.jednak nacisniecie np a + b obslugiwal jako nacisniecie jednego :/
powtorze tu jeszcze,gift-u interfejsu nei mialem,to jest tyle co slyszalem.

[#3] Re: Interfejs klawiatury DIN-GIFT

@pyzio, post #1

Mam Gift'a, chodzą dwa klawiasze, nie mam z nim kłopotów, chodzą nawet klawy PS2 poprzez specjalną przelotke.
Podejrzewam również ,że klawa USB też by chodziła poprzez przelotke.

[#4] Re: Interfejs klawiatury DIN-GIFT

@pyzio, post #1

też mam gifta i nie narzekam, do gier 3d jest w sam raz

[#5] Re: Interfejs klawiatury DIN-GIFT

@pyzio, post #1

Mam gifta v2.1 z pageup pagedown i innymi klawiszami. Tak jak napisali przedmówcy jest godna polecenia. Działa z pecetowymi klawami DIN i PS2. Zresztą zobacz sam:
http://www.ppa.pl/1k2.blacktower..master,787;graffiti.html ta klawa chyba na amigową nie wygląda :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem