[#1] MagicWB
Po zainstalowaniu na HDD MagicWB w czasie wczytywania systemu wyskakują mi komunikaty brak czcionki tej , brak czcionki tej i tak z 5 razy . Jak mam się pozbyć tych komunikatów lub ewentualnie skąd wziąć te czcionki i gdzie je zainstalować . Mam system WB 3.1 i polskie locale Robiłem od nowa instalkę Polskich locali i nic nie pomogło .

Ostatnia modyfikacja: 06.02.08 22:49
[#2] Re: MagicWB

@pietro, post #1

A jakie to czcionki?
Szukales juz na sieci lub Aminecie?
A czy przypadkiem te czcionki nie sa w pakiecie MagicWB?
Uzywasz moze cachu czcionek z MCP?

Ostatnia modyfikacja: 06.02.08 22:57
[#3] Re: MagicWB

@pietro, post #1

Napisz jakich, to ci podesle, a jak nie chcesz, to wejdz do prefs/font (lub wpisz font w "wykonaj polecenie") i ustaw fonty takie jakie masz (czyli te ktore znajduja sie na partycji systemowej w katalogu Fonts).
[#4] Re: MagicWB

@Andrzej Drozd, post #3

Pojawiaja sie takie komunikaty :
Błąd:nie mogę wczytać czcionki
XHelvetica.font

Błąd:nie mogę wczytać czcionki
XEN.font

i te komunikaty pojawiaja się po 2x

I jeszcze co trzeba zrobić aby DOpus 4.12 uruchomić z HDD . Jak próbuję to pojawia sie komunikat:

Umieść wolumen
dopus
w dowolnym napędzie

z dyskietki odpala normalnie ale jak umieszcze dyskietke w napędzie przed rozruchem workbencha

Ostatnia modyfikacja: 07.02.08 16:24
[#5] Re: MagicWB

@pietro, post #4

DOpus jak pamietam to trzeba go bylo dopisac (assign DOpus sciezka dostepu) w user-startup ok, racja

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem