[#1] Descent II
Cześć. Od grzeje starego kotleta... Mam dwa pytania odnośnie tego portu.

- Czy jest jakaś szansa na odtwarzanie muzyki w trakcie gry CDDA lub MIDI?

- Gdy uruchomię grę z parametrem -fullscreen to mam czarny ekran, nie pokazują się filmiki ani menu. Natomiast uruchomienie gry w oknie a następnie przełączenie na pełny ekran w ustawieniach działa prawidłowo. Co może być tego powodem?

Może ktoś coś pomoże?
[#2] Re: Descent II

@Ponki1986, post #1

Z opisu tego portu gry

Notes
-----
If you get black screen when entering to a game press F2 and try other resolution.

[#3] Re: Descent II

@Norbert, post #2

Hehe... Okulista mówił, że mam dobry wzrok, ale chyba jednak nie bo nie zauważyłem tego. Dzięki OK
[#4] Re: Descent II

@Ponki1986, post #3

Niestety ale F2 nie działa. Na szczęście jest na oknie gadżet SDL do przełączania na pełny ekran bez konieczności wchodzenia w ustawienia gry.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem