[#1] malowanie figurek
czy jest na sali jakiś dobry człowiek uprawiający malowanie figurek?
noszę się z zamiarem pomalowania takowej i na gwałt potrzebuję zgromadzić niezbędne akcesoria (bo wypada nam rocznica z Teto), a jestem zielony w temacie.
farbki już zebrałem, jednak po podpytaniu bota wychodzi mi, że lista obejmuje jeszcze m.in.:
- podkład
- paletę malarską
- pęsetę
- nożyk modelarski
- taśmę maskującą
- klej modelarski
- papiery ścierne
- zestaw narzędzi do czyszczenia pędzli
- stojak do suszenia.

może ma ktoś sprawdzony set do takich figurek i mógłby podać, żebym nie szukał na ślepo ani nie wydawał niepotrzebnie kasy.
19-centymetrowa figurka.

P.S. farbki planowałem początkowo nabyć w renomowanym sklepie z figurkami gkgundamkit.com, jednak ostatecznie zostałem skutecznie przekonany do skorzystania z oferty aliexpressu. x|

Ostatnia aktualizacja: 04.09.2024 18:33:53 przez snajper
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem