Komentowana treść: AmigaOS 3.2 Reference Manual jest dostępna
[#1] Re: AmigaOS 3.2 Reference Manual jest dostępna
Ma to już ktoś? Albo widział jakąś recenzję?
Kupiłbym gdyby to było na zaawansowanym poziomie opisane, a nie dla laika (szczególnie części skryptowo arexxowe).
[#2] Re: AmigaOS 3.2 Reference Manual jest dostępna

@Davka, post #1

Na stronie wydawcy jest taka wzmianka

The book is aimed at ambitious users who want to master the basics of the operating system, learn more in-depth techniques and gain an insight into the possibilities for advanced use of the system. And it is intended to awaken the desire to use and get back into using the system and pave the way for the basics beyond the operating system.
1
[#3] Re: AmigaOS 3.2 Reference Manual jest dostępna

@mailman, post #2

Tak wiem, czytałem ten opis. Mix słów "ambitious" i "basics" nie pozwala mi ocenić, w którą stronę idzie ta książka, plus to tylko marketing twórców. Poczekam na opinie posiadaczy :)
1
[#4] Re: AmigaOS 3.2 Reference Manual jest dostępna

@Davka, post #3

Ambitious - poziom zaawansowania
Basics - tylko fragment OS3.2
[#5] Re: AmigaOS 3.2 Reference Manual jest dostępna

@Davka, post #1

Ja mam, rącze 3/4 książki dowiesz sie z Amiga guide. Reszta to wprowadzenie do Arexxa plus opis rozszerzeń. Ogólnie dla przeciętnego zjadacza chleba to wyrzucenie kasy.
2
[#6] Re: AmigaOS 3.2 Reference Manual jest dostępna

@Davka, post #1

Kupiłbym gdyby to było na zaawansowanym poziomie opisane, a nie dla laika

Zaawansowani userzy nie potrzebują książek
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem