[#1] RemApollo 1.8
Chlopy, ratujcie, sprawa z RemApollo 1.7 i dwoma simmami i zwiecha. Ma ktos tego patcha, ktory naprawia te kwestie???

Bardzo prosze na priva, albo jakis link dla potomnych..

[#2] Re: RemApollo 1.8

@MrT, post #1

hmm. ja mam remapollo 1.6. nawet nie wiedzialem ze sa nowsze
[#3] Re: RemApollo 1.8

@Valwit, post #2

To podaj linka albo wyślij Mr.T Tylko wersja 1,7 ma ten błąd wcześniejsze i późniejsze nie.

Benedykt

[#4] Re: RemApollo 1.8

@Valwit, post #2

Jak kolega Benedykt wspomnial bardzo prosze o wersje 1.6... mrtabaka@o2.pl

[#5] Re: RemApollo 1.8

@MrT, post #4

poszedl mail, moje remapollo 1.6 z c: i wersja 1.7b z ponoc poprawionym bugiem. jakby ktos mial 1.8 to chetnie przyjme :)
[#6] Re: RemApollo 1.8

@Valwit, post #5

OK Dziekuje slicznie:)) Mozliwosc wsadzenia drugiej kostki bardzo mi ulatwi zycie i dzialanie kliku programow:)

[#7] Re: RemApollo 1.8

@Valwit, post #5

Jeżeli nie sprawi to problemu, też bym prosił o zestaw RemApollo 1.6 i 1.7b. Z góry wielkie dzięki.

[#8] Re: RemApollo 1.8

@Benedykt Dziubałtowski, post #3

Witajcie może byś odszukał kolege -Mikolaj Calusinski- który jest twórcą tego softu i od niego załatwił najnowszą łatkć jaka powstała.Dodając ją do zasobów PPa za zgodą autora

Ostatnia modyfikacja: 09.03.08 00:01
[#9] Re: RemApollo 1.8

@Thaddeus, post #7

http://valwit.net/var/
[#10] Re: RemApollo 1.8

@Valwit, post #9

Wielkie dzięki.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem