[#8]
Re: Poczet muzyków polskich #1 - XTD (cz. 1)
@waldiamiga,
post #1
Może mi nie wypada się odzywać i komentować, ale wypada podziękować Jazzcatowi za sporą ilość pracy, którą włożył. Nie ze wszystkimi spostrzeżeniami się zgadzam, ale jest ok.
Chciałem jedynie zapytać kolegę waldiamiga, który napisał, że "zrobił ze mną jabcoka na IO2" o kwestie techniczne. Czytałem już w kilku miejscach o tym, że piłem jabcoki, wina itd. Nieco mnie to dziwiło, bo win nigdy nie lubiłem, nie piłem i sam zapach wina działa na mnie odstraszająco. Wina są dla mnie obrzydliwe. Nie wiem więc jak mogłem zmusić się na party, żeby z kimś "zrobić jabcoka". Że piwa się napiłem - to bym uwierzył, ale te plotki o piciu jaboli... Owszem, znałem zwolenników (nawet zadeklarowanych) jaboli, mogłem pewnie nawet siedzieć obok kogoś, kto pił takowe, ale żebym sam miał napić się winiacza (wszystko jedno czy drogiego, czy jabola)? Ekstremalnie nieprawdopodobne. Zakładam więc, że kolega pił sobie jabola, a ja np. piwo. Zgadza się? :)
Gdzieś kiedyś czytałem jakiś tekst zrzucony z komputera wystawionego na jakimś party po to, żeby się ludzie wpisywali. Tam też "napisałem", że właśnie wychlałem drugiego jabola i inne tego typu rzeczy. Tyle tylko, że mnie nawet na tym party nie było. :)
Pozdrawiam wszystkich i oczywiście zapraszam na
www.xtdmusic.eu
Postaram się też nadal tworzyć różne rzeczy. Dopóki starczy zdrowia i zapału!