[#1] Amigahdmi
Witam Panów , jestem nowa chciałam sie przywitać przy okazji zapytać , sprawiłam sobie komputer z czasów młodzieńczych i chcialabym to podlączyc pod hdmi , co musze dokupic , komputerek to Amiga 500 ,
ps pozdrawiam Ewcia
1
[#2] Re: Amigahdmi

@KaluzynskaE, post #1

tu w
archi-tech
link

link
masz gwarancje i szybka wysyłka

Ostatnia aktualizacja: 15.12.2024 18:08:03 przez Dorian3d
1
[#3] Re: Amigahdmi

@KaluzynskaE, post #1

Ewcia a ile mamony możesz na to przeznaczyć?
[#4] Re: Amigahdmi

@Dorian3d, post #2

U mnie ten model powodował artefakty dlatego polecę poniższy (posiadany przeze mnie) model. Może nie najtańszy, ale za to wysyłka długa.
Oczywiście trzeba również dokupić Raspberry Pi ZERO.

link

1
[#5] Re: Amigahdmi

@Dorian3d, post #2

uff wydaje sie to prostsze jak myślałam , zabieram sie za zakupy szeroki uśmiech dzieki
[#6] Re: Amigahdmi

@TomcioPaluszek, post #4

mam tą wersję też
oraz do a 1000
i a 2000
i nie miałem problemu

Ostatnia aktualizacja: 15.12.2024 19:02:59 przez Dorian3d
[#7] Re: Amigahdmi

@amikoksu, post #3

Nie mam ograniczen , mam bogatego męża
3
[#8] Re: Amigahdmi

@KaluzynskaE, post #7

To te rozwiązania co zaproponowali koledzy będą dobre. No i gratuluję bogatego męża.
2
[#9] Re: Amigahdmi

@KaluzynskaE, post #7

Daj znać co powie jak sobie Amigę 3000T zażyczysz ;)
1
[#10] Re: Amigahdmi

@Dorian3d, post #2

Graty dotarly mąz podlaczyl do oleda wszystko pieknie dziala dziekuje ci dorian3d i reszcie , zaczynamy naparzac w super froga
1
[#11] Re: Amigahdmi

@KaluzynskaE, post #10

To super !
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem