[#1] (s)Ranma 1/2
oglądaliście tego gniota?
ja nie, ale wystarczy mi, że naoglądałem się ćwierć wieku temu w gazetach z chińskimi bajkami, żeby skutecznie obrzydzić mi tę ohydną kreskę. Powiedziałbym, że druga najgorsza kreska wśród chińskich bajek, zaraz po Dragon Babolu, którego popularność można tłumaczyć tylko nieświadomością ogółu, analogicznie do tworów typu Contra czy Mario. I jeszcze te idiotyczne nazwy postaci - jakieś Szambo, Szampan czy jak tam...
A teraz dwie trzecie fejzboka nagle się obudziło i temat na topie, bo jakiś rimejk czy co. -.- Aż boję się zajrzeć do lodówki.

Ostatnia aktualizacja: 17.12.2024 02:18:58 przez snajper
[#2] Re: (s)Ranma 1/2

@snajper, post #1

Jak na rasowego hejtera animu wzorowa znajomość tematu. Szanuję. 🤣

PS jeszcze nie ale z tego co patrzyłem to oryginał wciąż lepszy. Oczywiście pomijamy filler'y.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem