[#1] Majster Symulator
Dawno się tak nie ubawiłem oglądając trailer gry więc się podzielę tym szczęściem. No i ten moment kiedy czytasz komentarze pod hymnem polskiego fachowca, a wszyscy piszą tylko o tym. 😂

Do tej pory nie grałem w żaden symulator, jeśli chłopaki dowiozą to chyba w końcu wsadzę kartę graficzną do swojego PC'ta żeby zrobić remoncik. 👍
[#2] Re: Majster Symulator

@majster, post #1

jeśli chłopaki dowiozą

Dlatego niech najpierw dowiozą a potem się może kupi Oby tylko tak nie dowozili jak ci majstrzy z gry
[#3] Re: Majster Symulator

@majster, post #1

Odrazu widac ze autorzy opierali sie na serialu "Blok Ekipa".
[#4] Re: Majster Symulator

@majster, post #1

Playtest wleciał i wygląda zdecydowanie dobrze. Na discordzie zbierają pomysły, może Amigę mogliby dodać? TV Szafir już jest więc mała sesja w trakcie remontu byłaby jak najbardziej na miejscu. 😂
[#5] Re: Majster Symulator

@majster, post #1

Teraz dopiero trailer obejrzałem, ale sie uśmiałem. :D

Tak na marginesie parę dni temu po 11 miesiącach rzuciłem tego typu robotę w realu.
Sporo sie tam nauczyłem, ale nie chciałbym do tego wracać. :)
[#6] Re: Majster Symulator

@ZorrO, post #5

Sporo sie tam nauczyłem, ale nie chciałbym do tego wracać. :)

Osiągnięcie odblokowane!
😀

U mnie tylko sama drobnica jaką życie przyniesie. Ostatnio dach garażu jak usłyszałem ile prawdziwy majster sobie życzy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem