[#1] AISS !!!
Ludzie pomóżcie. Ja chyba się za nerwowy zrobiłem. Ściągnąłem sobie pakiet AISS ze strony http://www.masonicons.info/archive.html.
Odpakowuję go sobie, pojawia się katalog. wchodzę, widze ikonę podpisaną Install. Klikam i otwiera mi się w EditPadzie cały skrypt instalacyjny! Pytanie, po jaka cholerę? Powinien sie przeciez zainstalować!. W dokumentacji ikona instalacyjna jest typowa, a tu mam ikone pliku tekstowego! Wygląda na to, że archiwum nie zostalo dobrze odpakowane, ale ja nie wiem, czym to odpakować! mam LHA najnowsze, jakie mogę mieć!

[#2] Re: AISS !!!

@OSH, post #1

Skrypt instalacyjny pakietu nie jest napisany w języku Installera, lecz jest zwykłym skryptem wykorzystującym polecenia AmigaDOS. Powinien być uruchomiony przez IconX. Zmień tooltyp w ikonie. Zwróć też uwagę, że ikona skryptu jest w formacie PNG.

[#3] Re: AISS !!!

@mailman, post #2

A człowiek się gapi jak głupi w ten skrypt nie poznaje...ech, trzeba się chyba podokształcać...dzięki Sebastian!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem