Komentowana treść: Wywiad z twórcami gry Roguecraft
[#1] Re: Wywiad z twórcami gry Roguecraft
No i przelazł już ktoś to Roguecraft? W godzinę się da przejść? Nie wieje nudą?
[#2] Re: Wywiad z twórcami gry Roguecraft

@amikoksu, post #1

Mi zajęło na pewno ponad godzinę (obstawiam 1,5) ale nie spieszyłem się więc myślę że tak. Fajna gierka jak ktoś lubi takie "dungeony" powinien bawić się bardzo dobrze a na ami w tym gatunku super! Polecam
5
[#3] Re: Wywiad z twórcami gry Roguecraft
Fajny wywiad. Zespół z bogatym doświadczeniem i planami na przyszłość OK
1
[#4] Re: Wywiad z twórcami gry Roguecraft

@amikoksu, post #1

Zamówiłem wersję pudełkową jak była w przedsprzedaży i dopiero niedawno odpaliłem. Podoba mi się. Graficznie i dźwiękowo świetna, tym bardziej że na OCS. Gra się też bardzo przyjemnie.

Będę miał czas, to na pewno na dłużej przysiądę, bo relaksuje przyzwoicie.
2
[#5] Re: Wywiad z twórcami gry Roguecraft

@amikoksu, post #1

Kilka razy, różnymi postaciami i mam zamiar niedługo znowu do niej powrócić.
2
[#6] Re: Wywiad z twórcami gry Roguecraft

@AD99, post #5

Bardzo ładna gra. Polecam.
2
[#7] Re: Wywiad z twórcami gry Roguecraft

@Rafał A-3000, post #6

Wczoraj doszedłem do 9 etapu, gra bardzo dobra, szkoda tylko, że to nie rozbudowany rogal, tylko mocno uproszczony. Zero broni, zero zbroi, mało wrogów, oparte tylko na witalności, sile i potionach. Jakby dać tu złożoność z niektórych minimalistycznych rogali byłby total sztos. Jednakże i tak 8/10 dam bo grało mi się bardzo przyjemnie i chyba kupię boxa.
10
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem