Komentarze do artykułu: Fire and Ice

[#1] Re: Fire and Ice
Pamiętam ją podobnie tzn. dość wysoki poziom trudności, fajna, kolorowa grafika i grający Koyot na fortepianie w wersji CD32
Wrażenie robiła też mini mapka u dołu ekranu z efektem lustrzanego odbicia w tafli wody.
No i nigdy zbyt daleko nie doszedłem, nie jestem zbyt wytrawnym graczem, więc miło jest zobaczyć na screenach jakie piękne scenerie ominęły mnie w późniejszych światach OK
[#2] Re: Fire and Ice

@BULI, post #1

miło jest zobaczyć na screenach jakie piękne scenerie ominęły mnie w późniejszych światach

Miałem tak z niektórymi grami, gdzie po latach dopiero zobaczyłem dalsze scenerie. Czasem jak nie było dobrego trajnera albo kodów, to była bida hihi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem