[#1] Real3d
Hmmm.... W sieci dostępny jest od jakiegoś czasu legalnie Real3d v.3.5. Niby wszystko fajnie, ale trochę czasu minęło od powstania tego programu i nie jestem w stanie skombinować z nikąd jakiś sensownych manuali. Może ktoś pomoże?

[#2] Re: Real3d

@*y, post #1

A gdzie do mozna sciagnac?
[#3] Re: Real3d

@prart, post #2

http://www.ppa.pl/real3d.3.5.dostepny.za.darmo,6026;aktualnosci.html

[#4] Re: Real3d

@Banderas, post #3

dzieki!
[#5] Re: Real3d

@*y, post #1

Odsylam do Magazynow Amiga, byla tam cala seria kursow, nawet ja, analfabeta graficzny stworzylem pare fajnych rzeczy na tym:)

[#6] Re: Real3d

@MrT, post #5

Czy pamiętasz może, w którym to roczniku?

[#7] Re: Real3d

@*y, post #1

Widzę, że temat nie budzi zainteresowania (lepiej łamać dżojstik???). Więc mam prośbę, czy są chętni do "dłubania" w tym programie i dzielenia się wynikami tych prac badawczych??? Ja osobiście mam baaaardzo "wyżarty" zasób wolnych minut w czasie dnia (żona, dziecko, praca...), ale też się mogę postarać. Tylko, że bez pomocy trwać mi to będzie latami....
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem