[#1] Rejestracja W.F.M.H. LocalePL v2.0 - gdzie?
Mam taki problemik jak w tytule. Może to banał, ale jest pewna wątpliwość. Nie mam pewności czy podany adres jest nadal aktualny. Poza tym jak to przesłanie pieniędzy usunie ten komunkat? Przecież powinien być jakiś kod, plik, itp, które powinienem dostać od W.F.M.H. Lokalizację ściągnąłem z Aminetu:

http://aminet.net/package/misc/misc/LocalePL20

i zainstalowałem na A500+ z AmigaOS 2.1 .

Jakieś rady? Z góry dzięki za info ;) .

Pozdrawiam

Azzorek

[#2] Re: Rejestracja W.F.M.H. LocalePL v2.0 - gdzie?

@Azzorek, post #1

Nie sądzę żeby był aktualny ;)

Tutaj są jeszcze jakieś archiwa:
http://wfmh.org.pl/pub/pl/

[#3] Re: Rejestracja W.F.M.H. LocalePL v2.0 - gdzie?

@Azzorek, post #1

> [...] jak to przesłanie pieniędzy usunie ten komunikat? [...]
Zdaje się że wystarczyło usunąć jakiś plik z WBStartup... a może to było w MagicWB? :/

[#4] Re: Rejestracja W.F.M.H. LocalePL v2.0 - gdzie?

@5h00n4y, post #3

No właśnie chłopaki, dla mnie to nie problem - mogę (nawet chcę) wysłać pieniądze autorom, ale chciałbym mieć pewność że do nich dotrą , a poza tym, że usunie to wyskakujący komunikat.

Pozdrawiam

Azzorek

[#5] Re: Rejestracja W.F.M.H. LocalePL v2.0 - gdzie?

@Azzorek, post #1

Myślałem, że Locale PL w WFMH są darmowe od jakiegoś już czasu.

[#6] Re: Rejestracja W.F.M.H. LocalePL v2.0 - gdzie?

@GumBoy, post #5

Tak, ale wersja 3.2, a w temacie posta jest v2.0.

[#7] Re: Rejestracja W.F.M.H. LocalePL v2.0 - gdzie?

@Azzorek, post #1

Hej Azzorek, to ty jeszcze żyjesz???? (żart oczywiście).
Tak jak chłopaki mówią, w sieci jest nowsza wersja za DARMO do użytku prywatnego. Poza tym nie sądzisz, że LOCALE te zawierają zbyt wiele "niezręcznych" sformułowań. Nie lepiej przygotować swoją wersję??? Służę pomocą w razie jakichś prób translacji.
[#8] Re: Rejestracja W.F.M.H. LocalePL v2.0 - gdzie?

@*y, post #7

No to teraz nie wiem, bo deinstalera to to nie ma :(. Zainstalować nowszą wersję na starszą? Szczerze powiedziawszy to wolałbym jakiś trik (jakiś wpis gdzies albo coś) co by mi umożliwił skasowanie tego komunikatu. Szczerze powiedziawszy to jak już jest i działa to może by zostawić to? Ale jeśli nie da rady to powiedzcie jak to bezpiecznie odinstalować?

Generalnie pokazuje mi się taki komunikat:

"Aktualnie używasz nielicencjonowanej wersji pakietu W.F.M.H. LocalePL. Jeśli chcesz używać go na codzień prześlij 15zł jako opłatę rejestracyjną na adres:

Marcin Orłowski
...i tu adres...

Dziękuję"

Może ma ktoś jakiś pliczek który załatwia sprawę?

P.S.

Żyję *y żyję :D. Wiesz jak teraz jest...., nowa robota, nowe wyzwania, a czasu mało :(. Trzeba by się spotkać i pogadać o Amisiach :D. A jak tam rodzinka? :D Wszystko ok? Możebyśmy się wybrali na Amimajówkę (jak będzie oczywiście) do Krakowa? :P

P.S. 2

Te "niezręczne sformułowania" już skąś znam... , czyżby MacOSX ? :D:D:D

Ostatnia modyfikacja: 08.04.08 22:09

Ostatnia modyfikacja: 08.04.08 22:10

Ostatnia modyfikacja: 08.04.08 22:13

Ostatnia modyfikacja: 08.04.08 22:20
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem