[#1] Voodoo 4 vs Voodoo 5 w Mediatorze
Czy ktoś testował może karty jak w temacie w Mediatorze i mógłby mi powiedzieć jaka jest róznica między nimi (w pracy) ? Z tego co wiem to amigowy sterownik wykorzystuje jeden układ VSA-100 na karcie Voodoo 5 natomiast karta Voodoo 4 posiada właśnie tylko jeden taki układ.
[#2] Re: Voodoo 4 vs Voodoo 5 w Mediatorze

@_luk, post #1

Na Amidze nie testowałem a na Pegu to ci mogę powiedzieć z własnego doświadczenia że nie ma różnicy właśnie dlatego że na voodoo5 działa jeden układ. Podobno dlatego że ten kto pisał stery do voodoo5 nie wiedział że ma w swojej karcie zwaloną jedną VSA-100 i tak zostało
[#3] Re: Voodoo 4 vs Voodoo 5 w Mediatorze

@Arbuz, post #2

Dzięki za odpowiedź, zastanawiałem się w jakim stopniu ilość zainstalowanej na karcie pamięci może mieć wpływ (V5 ma dwa razy więcej) ale z tego wynika że nie za bardzo. A co do "sterownikowej legendy" to całkiem fajna :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem