[#1] monitor commodore 1084
mam takie pytanko,czy oplaca sie kupic ten monitor do amigi 1200 ?.
[#2] Re: monitor commodore 1084

@SzaryWilk, post #1

Jak chcesz sobie pograć i nie masz karty graficznej to kup. Ale ja zawsze będę polecał (jeśli chodzi o 14") Mitsubishi EUM 1491A - u mnie działa od 1991r i ani razu się nie zepsuł a kolory jak nowe. Kiedyś podłączony do A1200 potem była BVizja, następnie Pegaz a teraz robi za telewizor.
[#3] Re: monitor commodore 1084

@Arbuz, post #2

Do Pegaza to grzech podłączać cokolwiek innego niż LCD ;)

[#4] Re: monitor commodore 1084

@Marek Szyprowski, post #3

Ja dopiero do pegaza podłączyłem LCD miesiąc temu. Pega mam od 2004 roku więc kilka monitorów się przewinęło nie tylko moich własnych i z żadnym nie miałem problemówPoprzednio miałem LG ft795plus i też nie narzekałem tylko że to była 17-tka a jeszcze wcześniej wspomnianą 14-tkę. Do wszystkiego można się przyzwyczaić.
[#5] Zlew na misia.

@SzaryWilk, post #1

nie karmić trolla!
[#6] Re: Zlew na misia.

@Daclaw, post #5

Przyznam że się dałem wkręcić. Nie przeczytałem że to szary napisał. Ale ogólnie to może się komuś przydać.
[#7] Re: monitor commodore 1084

@Marek Szyprowski, post #3

no nie wiem, moja 19" Suna CRT za 36 zł ma o wiele lepsze kolory niż 19" lcd brata za 900zl, jakośc obrazu na kablu vga jest podobna

[#8] Re: monitor commodore 1084

@SzaryWilk, post #1

Opłaca się, obraz w PALU jest piękny ;)

[#9] Re: monitor commodore 1084

@Hubez, post #8

lepiej zainwestowac w m1438s

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem