kategoria: A4000
[#1] Potrzebna pomoc
Witam.Szukam osoby z amigą 4000 w okolicy Częstochowy? Potrzebuje zweryfikować swoją fastate 4000.
[#2] Re: Potrzebna pomoc

@Markzyg, post #1

Wyślij do ELBOX, sprawdzą Ci i nawet upgrade są w stanie zrobić.
3
[#3] Re: Potrzebna pomoc

@Hubez, post #2

Chodzi o to że to najnowsza wersja a chciałem tylko szybko sprawdzic aby nie wysyłac przypadkiem sprawnej .
[#4] Re: Potrzebna pomoc

@Markzyg, post #3

Wysłałem tak jak radziliscie.Własnie mineły dwa tygodnie i slad po mojej karcie zaginął.Na początku kontakt był a teraz zero kontaktu.Czy tak to powinno wyglądać?
1
[#5] Re: Potrzebna pomoc

@Markzyg, post #4

Elbox ma wieczorne/nocne godziny pracy. Może akurat mają jakiś urlop OK
[#6] Re: Potrzebna pomoc

@Bartek2075, post #5

Może tak moze nie.Jestem mocno zawiedziony takim zachowaniem tym bardziej ze u mnie wypłyneła sprawa super bustera.Teraz troche pluje sobie w brode ze mogłem nie wysyłaca jak już to nie do nich.
[#7] Re: Potrzebna pomoc

@Markzyg, post #6

Byłem u Nich osobiście kilka razy. Oni pracują od 16 do 2 w nocy.
1
[#8] Re: Potrzebna pomoc

@Hubez, post #7

Faktycznie pracuja w srodku nocy.Fastate juz otrzymałem .Może to trwało ciut za długo ale elbox stanął na wysokosci zadania i jestem zadowolony z serwisu.Problemem okazał sie super buster.
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem