Komentowana treść: Half-Life 1.0
[#1] Re: Half-Life 1.0
No to chyba można w końcu na Amidze zagrać w CSa.
3
[#2] Re: Half-Life 1.0

@Mirq, post #1

No nie. Przecież napisane jest, że "dla MorphOSa"
2
[#3] Re: Half-Life 1.0
Ciężko dobrać działającą wersję, na ten czas działa mi tylko trening. Jutro powalczę z tym tematem.
[#4] Re: Half-Life 1.0

@_arti, post #2

Można spróbować na AmidzeOne X5000

MorphOS 1.5
2
[#5] Re: Half-Life 1.0

@waldiamiga, post #3

Uzylem "valve" z wersji na Maca z MacintoshGarden i dziala idealnie puki co.
1
[#6] Re: Half-Life 1.0

@Elvis, post #5

Aż spróbuje.... Dzięki za hinta!OK
1
[#7] Re: Half-Life 1.0

@Elvis, post #5

Użyłem wersji spakowanej DMG z wspomnianej strony i w końcu gra ruszyła, a próbowałem wcześniej wielu różnych wersji, niestety postacie i obiekty są całe pomarańczowe jakby brakowało tekstur. Można prosić o jakieś namiary na wersję, która działa bez problemów?
[#8] Re: Half-Life 1.0

@Ponki1986, post #7

https://macintoshgarden.org/games/half-life-mac-includes-mods

Rozpakowalem pod OSX Tiger,Valve na USB i do katalogu Half-Life na MOSie. Bez Modow. Wszystko smiga. Politycznie poprawnie powiedzialbym iz sa tam postacie rowniez pochodzenia afrykanskiego.
Nic wiecej nie kombinowalem.
[#9] Re: Half-Life 1.0

@Elvis, post #8

Właśnie tą wersję użyłem i działa, ale postacie są pomarańczowe. W archiwum DMG, tym mniejszym bez modów nie ma pliku pak0.pak, a w Readme podane jest, że taki plik jest wymagany.
[#10] Re: Half-Life 1.0

@Ponki1986, post #9

Fakt. Tez nie mam. Jednak jakos dziala.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem