[#1] Pytanie dot. workbencha do amigi
Chciałem sprawdzić komuś system workbencha 2.1 ale po otworzeniu dyskietek locale i fonts nic nie ma w otwartych oknach. Ja nie chcę nic instalować tylko po prostu przeglądnąć zawartość w workbenchu oczywiście uprzednio otworzonym. Pewnie trzeba coś dodatkowo zrobić bo te programy znajdują się na nich - sprawdzałem drzewo katalogowe. Szukałem na necie chyba z godzinę i poddaje się... A więc co zrobić bo nie wierze że są zepsute. Dzięki z góry.

[#2] Re: Pytanie dot. workbencha do amigi

@ami600, post #1

musisz po otwarciu okna wybrać opcję pokazującą wszystkie pliki w otwartym oknie Workbencha (coś w rodzaju "show all files" - nie wiem jak się ta opcja nazywa pod systemem 2.x)
możesz też wylistować ich zawartość komendą dir df0: pod CLI, albo przeglądnąć dowolnym filemanagerem (DirectoryOpus, DiskMaster...)
[#3] Re: Pytanie dot. workbencha do amigi

@wali7, post #2

sensowniejsze od dir jest list
[#4] Re: Pytanie dot. workbencha do amigi

@ami600, post #1

Tak jak pisał wali7:
po otworzeniu się okna klikasz prawym przyciskiem myszy na górną belkę WorkBencha i wybierasz z menu:
Window -> Show -> All Files
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem