[#1] FastATA modul resident do BlizKicka i RemApollo?
www.allegro.pl/item369328291_fast_ata_a1200_100_sprawna.html

Tak wi?c jeszcze raz zach?cam do licytacji, bo osoba, która wygra otrzyma dodatkowo w?a?nie opisany modu? do Blizkicka, RemApollo umo?liwiaj?cy za?adowanie FastATA'y.
!!!!Wtedy linijka w s-s: ata3.driver RESIDENT staje si? kompletnie zb?dna!!!!

...a reszta na drzewo!

ciekawe bo ja mam tylko jeden reset bez resident z ktorym mialem wiecej problemow niz pozytku.

[#2] Re: FastATA modul resident do BlizKicka i RemApollo?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #1

Już męczyliśmy nie raz, nie dwa ten temat.
Tak to jest, że jednym działa z parametrem resident (np. u mnie), a innym nie (czyt. u Ciebie).

Po prostu następna cecha różniąca amigi od siebie - (część programowo-sprzętową).

Co do aukcji to są różne buraczki... tu i ówdzie.

pozdrawiam

[#3] Re: FastATA modul resident do BlizKicka i RemApollo?

@11MASTEr, post #2

a gdzie ja napisalem ze parametr resident u mnie nie dziala?

[#4] Re: FastATA modul resident do BlizKicka i RemApollo?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #3

] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [ napisał(a):
> a gdzie ja napisalem ze parametr resident u mnie nie dziala?

Może źle się wyraziłem, że nie działa - chodziło mi raczej o to, że go nie stosujesz.

Obiło mi sie o oczy podczas czytanie forum i rozwiązywania problemów dot. faty.

[#5] Re: FastATA modul resident do BlizKicka i RemApollo?

@11MASTEr, post #4

doklanie tak nie stosuje tego parametru i nie mam wlaczonego w ata3prefs i jest git, tylko ciekawe, ze nikogo nie interesuje ten driver dla fastaty jako modules do blizkicka i remapollo... no tak jeszcze nie mieli czasu sie o tym dowiedziec ;)

Ostatnia modyfikacja: 26.05.08 05:20
[#6] Re: FastATA modul resident do BlizKicka i RemApollo?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #5

Jeszcze przed wymiana plyty i BVision mialem problem uzyc ata3.driver jako modulu do BK. Trzeba bedzie to sprawdzic raz jeszcze ...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem