[#1] Cybervision 64 3d a sloty prometeusz pci(amiga 4000)
Witam> mam pare pytań :

Czy do prometeusza sa sterowniki voodoo(dla 3d)?
Co z tych kart bedzie smigac szybciej (voodoo& cybervision)
Jak wygląda sprawa z montażem kart w prometeuszu?
[#2] Re: Cybervision 64 3d a sloty prometeusz pci(amiga 4000)

@jarecki130, post #1

Chyba nie ma sterów 3D dla VooDoo3 wsadzone w Prometeusza. A przynajmniej ja takich nie widziałem i dlatego zdecydowałem się na Mediatora dla A4000.
Ja miałem CV64 i z tego co zaobserwowałem to VooDoo3 3000 siedzące w Mediatorze, który jest obsługiwany przez ZorroIII, jest we wszystkim szybszy od CV64.
A montaż kart w Prometeuszu to porażka. Ciężko potem cokolwiek dopasować do złącz w obudowie.
[#3] Re: Cybervision 64 3d a sloty prometeusz pci(amiga 4000)

@kmilota, post #2

A mediator ile kosztuje? co najlepiej wybrac w takim razie cv64 3d czy prometeusz(podobna cena-chodzi by tanio było)
[#4] Re: Cybervision 64 3d a sloty prometeusz pci(amiga 4000)

@jarecki130, post #3

Prometeusz-kazda karta GFX w Promku pobije na glowe karty CV64 itd, do tego mozesz wsadzic siec, a i sterowniki do myzycznych sie pojawily takze.

[#5] Re: Cybervision 64 3d a sloty prometeusz pci(amiga 4000)

@MrT, post #4

a ktos ma go? używa?
[#6] Re: Cybervision 64 3d a sloty prometeusz pci(amiga 4000)

@jarecki130, post #3

Wejdź na stronę Elboxu i sam sprawdź. Ja osobiście polecam Mediatora. Jednak nie napisałeś czy masz A4000 w obudowie desktop czy tower. No i musisz sobie odpowiedzieć na pytanie ile potrzebujesz slotów ZorroIII i ile PCI.
[#7] Re: Cybervision 64 3d a sloty prometeusz pci(amiga 4000)

@kmilota, post #6

amiga 4000t escom.na wielu slotach zorro mi tak nie zalezy

Ostatnia modyfikacja: 26.05.08 22:04
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem