[#1] Taśma 2,5' i wtyczka 2,5'
MA ktoś namiary na sklep internetowy gdzie można kupić wtyczkę ide 2,5' taką żeby zacisnąć na taśmie i taśmę na której mógłbym zacisnąć te wtyczki ??

[#2] Re: Taśma 2,5' i wtyczka 2,5'

@arti4-92, post #1

Elga, Lublin

nieuprzejme panie, ale sprzętu trochę mają, sam taką wtyczkę kupiłem i zaciskałem, z tym że nie na taśmie z małymi żyłami, tylko na takiej normalnej, 40 żyłowej, żyły zaciskałem ręcznie, i wkładałem je w piny pionowo, potem poprawiłem malutkim płaskim śrubokrętem, zacisnąłem, i działa : )

tylko nie wiem, czy prowadzą sprzedaż wysyłkową

Jeśli chcesz, kupię Ci i wyśle, jak opłacisz koszty

ale tak poza tym, to chyba nie jest jakiś mocno egzotyczny element, żeby go było ciężko dostać

[#3] Re: Taśma 2,5' i wtyczka 2,5'

@Bagheera, post #2

A ile taka wtyczka kosztuje ?

[#4] Re: Taśma 2,5' i wtyczka 2,5'

@arti4-92, post #1

Na alleceny masz gotowe kableki, ale to chyba wiesz. Gość oferuje się zrobić z tym kabelkiem co chcewsz, więc warto popytać.

[#5] Re: Taśma 2,5' i wtyczka 2,5'

@11MASTEr, post #4

50 zł, myślę że sam zrobię to taniej....

[#6] Re: Taśma 2,5' i wtyczka 2,5'

@arti4-92, post #3

o ile dobrze pamiętam to 2,5 PLN za sztukę, czy coś koło tego

w poniedziałek powinienem mieć możliwość zajrzenia tam, (troche nie po drodze na uczelnie ;d)

Ostatnia modyfikacja: 29.05.08 21:30
[#7] Re: Taśma 2,5' i wtyczka 2,5'

@Bagheera, post #6

To może dogadamy się tak, ja ci zapłacę za wtyczki, wyślesz mi je w liście razem z picem do ps2m, ja ci zaprogramuję i wyślę za swoje pieniądze, co ty na to ?

[#8] Re: Taśma 2,5' i wtyczka 2,5'

@arti4-92, post #1

Elfa, Animart
[#9] Re: Taśma 2,5' i wtyczka 2,5'

@arti4-92, post #7

Kraków, ul. Mitery 8, Elemar - http://www.elemar.pl/tympr.htm - sklep bardzo fajny, jakiś miesiąc temu kupowałem tam złącza 2.5 cala na taśmę i samą taśmę za jakieś niewielkie kwoty. Ich strona internetowa jest kijowa, ale sam sklep jest super.
[#10] Re: Taśma 2,5' i wtyczka 2,5'

@arti4-92, post #7

PICa i JDMa kupilem, kwestia tylko zaprogramować. Co do wtyczek, mogę Ci kupić, namyśl się do poniedziałku

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem