@widelec,
post #1
apollo nie blokuje pcmcia, sam mam sieciówkę i działa
amiga sys3+aga z wb3.9 chodzi na tym sprzęcie akceptowalnie, jak na te możliwości
torrenty śmigają w konsolowej wersji ctorrenta. Jest do tego GUI, ale mi coś nie działało. Jest też jakiś program, który obsługuje kilka protokołów p2p, ale nie pamiętam, jak się nazywa
co do chłodzenia, ja mam wersję 33 mhz i pasywny mały radiatorek, w sumie jajka można było by na nim smażyć, bo palca max 5 sek mogę potrzymać na nim, ale mimo to pracuje stabilnie. 40 mhz to już raczej jakiegoś dużego radiatora potrzebuje
wdh nie próbowałem jeszcze
co do efunzine, jest ok, kupiłem u nich parę magazynów MA i oscylator 80 mhz, poszło sprawnie
co do montarzu turba, ja kupiłem taką, która miała 2 sloty simm, drugi dolutowany, niestety jest wygięty w stronę klawiatury, więc musiałem rogi przyciąć, i żaden modułek się tam nie mieści :/, od dołu zrobiłem tak, że wyciąłem w tej klapce prostokątny otwór, tak żeby kość ramu się mieściła, a także kawałek odlewanej krawędzi, żeby było miejsce na bateryjkę. Wspadziłem tam 2 stronny moduł 32MB kingstona i pasuje na styk dosłownie. Troszkę wystaje, stąd jest ten otwór. Jak klapkę założę, idelanie dociska całą kartę.