[#1] Cała Polska szuka...
... klawiatury do A4000 :)
Pomozecie? Efunzine - 0, Animart - 0, ebay - z tego co przejrzałem 0...
Od razu odpowiadam Artiem-u - nieprzerobka maszyny do pisania tudziez snopowiazalki mnie nie interesuje ;)
Tylko oryginalna.

[#2] Re: Cała Polska szuka...

@Rembrand, post #1

powinna dzialać ta od CDTV i nic nie trzeba przerabiać

[#3] Re: Cała Polska szuka...

@rzookol, post #2

chyba jednak nie

Edi: poradziłeś se z myszką że już bierzesz się za klawiaturę :>

Ostatnia modyfikacja: 12.06.2008 12:46:30
[#4] Re: Cała Polska szuka...

@arti4-92, post #3

Tak, nadalem paczke UPSem do Animartu :)
Mam nadzieję że dadzą radę. A póki co się rozglądam bo mam interfejs do klawiatury piecowej, ale to... nie wypada:)

[#5] Re: Cała Polska szuka...

@Rembrand, post #1

Moja oryginalna klawiatura do A4000 to model nr KKQ-E96YC (Commodore part no. 313166-99) to zwykła klawiatura od A2000 czy A3000. Tylko Commodore dodał przejściówkę z dużego dina na mały.
Tak więc może zacznij szukać klawiatury od A2000 czy A3000. Osobiście nie widziałem specjalnej klawiatury dla A4000.
[#6] Re: Cała Polska szuka...

@kmilota, post #5

Klawiatura do A4K w niczym nie przypomina tej od A2K - prędzej taka jak do A3K.

[#7] Re: Cała Polska szuka...

@Rembrand, post #6

Biax uzywa w swojej A4000D klawe od mojej bylej A3000T z przejsciowka maly din-duzy din, jak kmilota napisal..nie powiem jaki sklep mu ja sprzedal jako klawke oryginalna do a4k a wczesniej ode mnie kupil razem z komputerkiem;d

PS. Ostatnie zdanie to tylko drobniutka zgryzliwosc dla checy, bo klawke "odz
iedziczyl" Biax w idealnym stanie, dbaja o sprzet w srodku Polski:)
Ostatnia modyfikacja: 12.06.2008 17:09:10

Ostatnia modyfikacja: 12.06.2008 17:14:06
[#8] Re: Cała Polska szuka...

@Rembrand, post #1

jest akurat na ebay'u - tylko nie w europie - poszukaj USA lub Australia - tanio przy tychj kursach...

[#9] Re: Cała Polska szuka...

@Rembrand, post #6

Faktycznie. Klawiatura dołączana do A2000 jest jakaś taka obła :) Czyli ja do swojej A4000 dostałem klawiaturę od A3000 + przejściówkę.
[#10] Re: Cała Polska szuka...

@Rembrand, post #1

pasują interfacy klawiatury PC od cd32 i klawiatury do CD32- może tego poszukaj...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem