[#1] kto kupował OS 3.5 i 3.9?
Witam!

Wczoraj przyszła paczka z Vesalii i mam lekkiego zonka - dostałem tylko płyty z czego OS3.5 używany a OS3.9 pudełko zaklejone nalepką.
Zero pudełek, instrukcji, czegokolwiek. Tak ma być? (Pomijam że OS 3.5 jest ewidentnie używany - pęknięte ppudełko, zarysowana płyta).
Jak wygląda opakowanie do OS4? Jak kupię też chcę wiedzieć co i jak.

[#2] Re: kto kupował OS 3.5 i 3.9?

@Rembrand, post #1

Os 3.9 z Eureki czy z Elboksu (nie pamiętam) przyszedł też jako płytka, normalna, tłoczona, z okładką i nadrukiem, ale bez pudełka i jakichś większych cudów.

[#3] Re: kto kupował OS 3.5 i 3.9?

@Rembrand, post #1

Jak wygląda opakowanie do OS4? Jak kupię też chcę wiedzieć co i jak.

Wersja Classic - http://img125.imageshack.us/my.php?image=dsc00027ga9.jpg

Wersja AONE itp. jest w postaci ISO.
[#4] Re: kto kupował OS 3.5 i 3.9?

@Rembrand, post #1

ja kupiłem OS 3.5 było pudełko książeczka i płyta w pudełku plastikowym podobnie jak jest teraz OS 4.0 tylko nie było dyskietki na twoim miejscu bym reklamował
[#5] Re: kto kupował OS 3.5 i 3.9?

@Rembrand, post #1

Ja kupowałem i jedno i drugie.
AmigaOS3.5 ładne w pudełku z instrukcja papierową i ROMami 3.1 dla A4000D.
A AmigaOS3.9 w zwykłym pudełku na płyty CD.
[#6] Re: kto kupował OS 3.5 i 3.9?

@Rembrand, post #1

Ja kupiłem OS3.9 swego czasu w Matay.
Normalne pudełko a w nim tłoczona płyta CD ładnie oklejona
i książeczka.

[#7] Re: kto kupował OS 3.5 i 3.9?

@pekdar, post #6

Z tego co pamietam byly diwe wersje 3.9
Jedna z taka nalepka (pozniejsza)
i wczesniejsza z okladka itp
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem