[#1] A 1200 PCMCIA jaka karta flash?
Witam
Kupiłem karte kingstona z kwiatkiem 1 GB i zonk. Amisia ją widzi ale nic poza tym. Czy jest gdzieś lista działających kart, bo na forum niewiele na ten temat jest napisane lub za mało szukałem. Nie chce kupowac kart na chybił trafił. Z góry dzieki.
[#2] Re: A 1200 PCMCIA jaka karta flash?

@NikBull, post #1

trzymaj sie markowych typu sandisk, toshiba, panasonic, lexar. pqi i transcend tez sa ok. kingston to loteria, takze w cyfrakach nieststy, tak jak i karty noname (hama i podobne)
[#3] Re: A 1200 PCMCIA jaka karta flash?

@Valwit, post #2

Dokładnie tak jak pisze mój poprzednik - karty Kingstona to bardzo często podróbki, które działają w większości sprzętu, ale ta większośc czasem nie wystarczy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem