[#1] Flashowanie Epromów
Czołem, mma pytanie - czy te romy które są do zassania do UAE sa w formacie nadającym się do flashowania? Zaznaczam że mam oryginalny ROM 3.1 ale chciałem najnowszą wersję walnąć do kostki. Czy to jest format od tak do zaprogramowania? Czy trzeba jakoś przerabiać? A jeśli tak to czym i jak?

[#2] Re: Flashowanie Epromów

@Rembrand, post #1

bez żadnych modyfikacji zaprogramujesz epromy dla amig 16 bitowych, dla 32 bitowców musisz podzielic plik romu na dwie częsci i dopiero w tedy programować epromy.

[#3] Re: Flashowanie Epromów

@Rembrand, post #1

Można podzielić np. tym:
http://aminet.net/util/boot/splitkick13.lha
[#4] Re: Flashowanie Epromów

@Rembrand, post #1

Jeśli masz w kostkach ROM3.1, to na jaki chcesz ściągać i nagrywać na kostki? Jaką wersję romu znalazłeś?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem