[#1] Obudowa do 1200 - help!
Cześć!

Od pewnego czasu poszukuję obudowy do a 1200 - w dobrym stanie, nie popękanej, z nieuszkodzonymi gwintami/gniazdami śrubek. Bez rezultatu. Właśnie skończyłem naprawę mojej ami (nabiegałem się po mieście jak głupi) i chcę złożyć ją tak, żeby była idealna... perfekcjonista ze mnie...
Niestety obudowe mam klejoną i z wyrwanymi gwintami. Ogłaszałem się już na giełdzie ppa, żadnego odzewu.
Wiem, że trzymacie w szafach trupy na części. Może zechce mi ktoś pomóc? Najbardziej jest mi potrzebna część górna, commodorowska, najlepiej wraz z ośrubowaniem.

Jestem z Warszawy, ale jeśli ktoś zgodzi się wysłać pocztą - będę baaaardzo wdzięczny.

ps. oczywiście za obudowę mogę zapłącić... byle tylko była to rozsądna kwota.

Ostatnia modyfikacja: 26.07.2008 22:16:10
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem