[#1] Brak Workbencha
Witam,

Jestem tu nowy. Wcześniej miałem własną Amigę 500 ale podczas przeprowadzki zapodziała się ;( Nabyłem nową ale niestety bez Workbencha... Czy jest jakiś sposób aby nagrać system w PC na dyskietkę, którą później można by odczytać w Amisi? Proszę o pomoc, bo tak mi się łapki palą, żeby już coś działać a tu stoję w miejscu.

Pozdrawiam,
Adi
[#2] Re: Brak Workbencha

@Adrian_GTC, post #1

FAQ i FAQ

[#3] Re: Brak Workbencha

@mailman, post #2

O dzięki Ci kolego! Tak to jest jak się nie doczyta a od razu pyta! :P Po stokroć jeszcze raz dzięki!!! Ale adfread z tego co doczytałem pozwala tylko zgrać obraz dyskietki do *.adf ale odwrotnie już nie...

Ostatnia modyfikacja: 13.08.2008 19:01:49
[#4] Re: Brak Workbencha

@Adrian_GTC, post #3

Tylko Catweasel.

[#5] Re: Brak Workbencha

@Adrian_GTC, post #3

Poszukaj ofcy z Twojej okolicy, pewnie ktoś Ci pomoże. Możesz też uderzyć do działu Giełda. :)

[#6] Re: Brak Workbencha

@Malin, post #5

Na Giełdzie już dałem ogłoszenie :) Szukam już dłuższy czas ale też myślałem, że w czasach tak posuniętej do przodu techniki skopiowanie obrazu na dyskietkę nie będzie aż takim problemem. No ale dzięki za odpowiedzi!
[#7] Re: Brak Workbencha

@Adrian_GTC, post #6

Napisz skąd jesteś, może znajdzie się jakaś dobra duszyczka skłonna nagrać odpowiednią dyskietke. Domyślam się ze chodzi głównie o gry/dema (ADFy). W takim przypadku najprościej będzie poprosić o nagranie pakietu Hombre. Jest tam wszystko czego potrzebujesz, zupełnie za darmo i legalnie.
[#8] Re: Brak Workbencha

@ppill, post #7

System dzięki mini giełdzie PPA już załatwiony :) Dzięki za podsunięcie pomysłu z Hombre! Wielkie podziękowania za odpowiedzi! Jesteście wielcy! :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem