[#1] Joysticki
Witam ponownie.
Podczas dłuższego okresu nie posiadania dostępu do internetu ostro "męczyłem" moją Ami starymi, dobrymi grami :D No i z tego wynikł mój problem - Joysticki. Jak wiadomo nic nie jest wieczne,a podczas grania w SWIV zamęczyłem mojego kochanego QuickShota, udało się go uratować, ale zrozumiałem, że trzeba się zaopatrzyć w zapas Joysticków. Teraz pora na pytania do was, kochani Amigowcy:

1. Czy Dżoje do Amigi są nadal produkowane?
2. Gdzie można się zaopatrzyć w nie?
3. Jakie modele polecacie? (ze względu na wytrzymałość, jak i wygodę gry)
4. Co sądzicie o "Skorpionie" z www.matt.com.pl ?

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

[#2] Re: Joysticki

@widelec, post #1

Najlepsze są joye na mikrostyki, czyli gumki z przewodzącym materiałem w środku, a Skorpiony raz podarował mi kolega. Strzeż się skorpionów! Raz, że ciężko się tym gra, dwa, że stosunkowo szybko się kończą. Nie mam pojęcia czy są nadal produkowane, ale na pewno można łatwo je nabyć jako używane. Z racji tego, że sam mam dwa sprawne joysticki i wspaniałego Quickshota z urwanymi sprężynkami, zrozum, że nie oddam ich Tobie :).

Ostatnia modyfikacja: 16.08.2008 18:43:41
[#3] Re: Joysticki

@BagoZonde, post #2

Hej, jak chcesz to mam coś takiego na zbyciu jak to, tylko bez boxa:

http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370057842122

Jak ten, teges to pisz PM albo uderz na GG a jakoś się dogadamy. Pozdrawiam

[#4] Re: Joysticki

@widelec, post #1

Polecam Quickjoy TopStar.

Drążek legenda, wytrzymały, wygodny - miałem dwa od lat i naprawdę nieźle z siostrą i kumplami z podstawówki je mordowlaiśmy. I nic. :) Dopiero mój pies postawnowił sobie oba przekąsić. ;]

Można jeszcze znaleźć je w całkiem dobrym stanie. Ja na allegro widuje je czasem za 20-40 zł. Widuje.. Ba! Nawet już jeden sobie kupiłem (i czeka na Natami). :]

Cza być czujnym. :]

Lepszych dżojów nie znam. :) A ten cały "skorpion" to śmiech na sali w porównaniu z TopStarem. :)

Ostatnia modyfikacja: 17.08.2008 15:43:36
[#5] Re: Joysticki

@widelec, post #1

MATT joysticki Amiga

Od czasu do czasu coś od nich kupuję. Ostatnio (2-3 miesiące temu) kupiłem 2 BOOMERANGI. Warto napisać do nich e-maila przed wysłaniem zamówienia, bo aktualizacja strony trochę kuleje (na stronie pisze, że nie ma a na magazynie jest i na odwrót). Pady na razie działają bez problemów.
Joysticki mają takie sobie - nie wytrzymywały nawet pół roku u mnie.

Ostatnia modyfikacja: 17.08.2008 17:14:42
[#6] Re: Joysticki

@APC74, post #5

Warto podkreślić, że towar jest nówka w folii :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem